Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Pandora nedsætter digital taskforce: Skal skabe vækst og nye forretningsmuligheder

En ny digital enhed skal levere vækst og nye kunder til smykkevirksomheden.

Smykkevirksomheden Pandora investerer massivt i en ny digital enhed, der skal skabe vækst og trække nye kunder til, skriver Børsen.

Sigtet med enheden er at udnytte it-teknologi til at skabe suveræne kundeoplevelser, ved at forene en stærkere tilstedeværelse online med en høj grad af personalisering af markedsføringen, lyder det.

”Det er en helt central del af vores strategi og en væsentlig investering i Pandora-brandet. Vi har allerede set god respons på vores nye onlinebutik, som vi lancerede sidste år, og nu skruer vi op, så vi kan tilbyde endnu bedre muligheder til vores kunder," siger Pandora-topchef Alexander Lacik.

Enheden skal besættes med forskellige digitale kompetencer som it-ingeniører, digitale designere og dataanalytikere med indsigt i e-handel, maskinlæring og kunstig intelligens.

Alene i sit første år vil enheden rekruttere 80 medarbejdere, mens der forventes at udvides yderligere i 2021. I dag er 60 Pandora medarbejdere beskæftiget med at selskabets digitale aktiviteter.

Den nye digitale indsatsstyrke vil blive baseret i København.

Læs også: Smykkegiganten Pandora får kritik af Datatilsynet: Krævede legitimation for at slette data
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere