Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Pandora nedsætter digital taskforce: Skal skabe vækst og nye forretningsmuligheder

En ny digital enhed skal levere vækst og nye kunder til smykkevirksomheden.

Smykkevirksomheden Pandora investerer massivt i en ny digital enhed, der skal skabe vækst og trække nye kunder til, skriver Børsen.

Sigtet med enheden er at udnytte it-teknologi til at skabe suveræne kundeoplevelser, ved at forene en stærkere tilstedeværelse online med en høj grad af personalisering af markedsføringen, lyder det.

”Det er en helt central del af vores strategi og en væsentlig investering i Pandora-brandet. Vi har allerede set god respons på vores nye onlinebutik, som vi lancerede sidste år, og nu skruer vi op, så vi kan tilbyde endnu bedre muligheder til vores kunder," siger Pandora-topchef Alexander Lacik.

Enheden skal besættes med forskellige digitale kompetencer som it-ingeniører, digitale designere og dataanalytikere med indsigt i e-handel, maskinlæring og kunstig intelligens.

Alene i sit første år vil enheden rekruttere 80 medarbejdere, mens der forventes at udvides yderligere i 2021. I dag er 60 Pandora medarbejdere beskæftiget med at selskabets digitale aktiviteter.

Den nye digitale indsatsstyrke vil blive baseret i København.

Læs også: Smykkegiganten Pandora får kritik af Datatilsynet: Krævede legitimation for at slette data
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.