Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Pandora nedsætter digital taskforce: Skal skabe vækst og nye forretningsmuligheder

En ny digital enhed skal levere vækst og nye kunder til smykkevirksomheden.

Smykkevirksomheden Pandora investerer massivt i en ny digital enhed, der skal skabe vækst og trække nye kunder til, skriver Børsen.

Sigtet med enheden er at udnytte it-teknologi til at skabe suveræne kundeoplevelser, ved at forene en stærkere tilstedeværelse online med en høj grad af personalisering af markedsføringen, lyder det.

”Det er en helt central del af vores strategi og en væsentlig investering i Pandora-brandet. Vi har allerede set god respons på vores nye onlinebutik, som vi lancerede sidste år, og nu skruer vi op, så vi kan tilbyde endnu bedre muligheder til vores kunder," siger Pandora-topchef Alexander Lacik.

Enheden skal besættes med forskellige digitale kompetencer som it-ingeniører, digitale designere og dataanalytikere med indsigt i e-handel, maskinlæring og kunstig intelligens.

Alene i sit første år vil enheden rekruttere 80 medarbejdere, mens der forventes at udvides yderligere i 2021. I dag er 60 Pandora medarbejdere beskæftiget med at selskabets digitale aktiviteter.

Den nye digitale indsatsstyrke vil blive baseret i København.

Læs også: Smykkegiganten Pandora får kritik af Datatilsynet: Krævede legitimation for at slette data
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere