Artikel top billede

(Foto: Pr-foto)

Columbus ansætter Microsoft-profil som chef for selskabets norske forretning

Columbus har netop ansat ny chef for den norske forretning. Han kommer direkte fra en stilling som salgschef i Microsoft Norge, hvor han stod i spidsen for service-salget til Norge.

Det danske it-selskab Columbus har været ude og hente en ny chef til den norske forrening.

Eivind Hagen bliver skal nu lede Columbus' Microsoft Dynamics-enhed i Norge på 140 medarbejdere.

Han kommer direkte fra en stilling som service sales director hos Microsoft Norge. Her stod han i spidsen for Microsofts service-salg til det norske marked med ansvaret for konsulent- og supportforretningen.

"Jeg glæder mig til at blive en del af en virksomhed med en førende markedsposition i Norge og det nordiske marked, og til at bidrage med at accelerere væksten. Jeg ser frem til at arbejde med mit team og udvikle vores Microsoft Dynamics-forretning og til at styrke vores markedsposition i Norge", skriver Eivind Hagen i en pressemeddelelse.

Læs også: Thomas Honore vil tage ‘alvorlige geværgreb’ på selskabets amerikanske division

I begyndelsen af januar måned kunne Columbus annoncere opkøbet af Advania Business Solutions i Norge. Det norkse Dynamics-hus havde omkring 45 medarbdjere og handlen løb op i 40 millioner norske kroner.

Det var et opkøb der ‘manifesterer Columbus' position som den førende Microsoft Dynamics cloud konsulent- og servicevirksomhed i Norge,’ skriver selskabet.

Flere opkøb på vej

Columbus' danske topchef er godt tilfreds med den nye ansættelse.

"Eivind har stor erfaring med Dynamics-cloud, salg, rådgivning og support, såvel som forretningsudvikling og ledelse på topniveau. Han har kompetencerne og et innovativt tankesæt til at lede fremgangen af vores Dynamics Powerhouse i Norge. Jeg er meget glad for at have Eivind Hagen om bord, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham", skriver koncernchef i Columbus, Thomas Honoré.

I forbindelse med opkøbet af Advania Business Solutions udmeldte topchefen, at Columbus var klar til at købe endnu flere selskaber, hvis de rigtige muligheder skulle byde sig - ikke mindst på det norske marked.

Det kan du læse mere om her: Columbus-direktør klar til flere opkøb efter overtagelse af norsk cloud-firma

Opdatering: Det fremgik af en tidligere version af artiklen at Eivind Hagen kom fra en stilling som salgschef i Microsoft Danmark. Det er ikke korrekt, Eiving kommer fra en stilling som salgschef i Microsoft Norge.