Columbus ansætter Microsoft-profil som chef for selskabets norske forretning

Columbus har netop ansat ny chef for den norske forretning. Han kommer direkte fra en stilling som salgschef i Microsoft Norge, hvor han stod i spidsen for service-salget til Norge.

Det danske it-selskab Columbus har været ude og hente en ny chef til den norske forrening.

Eivind Hagen bliver skal nu lede Columbus' Microsoft Dynamics-enhed i Norge på 140 medarbejdere.

Han kommer direkte fra en stilling som service sales director hos Microsoft Norge. Her stod han i spidsen for Microsofts service-salg til det norske marked med ansvaret for konsulent- og supportforretningen.

"Jeg glæder mig til at blive en del af en virksomhed med en førende markedsposition i Norge og det nordiske marked, og til at bidrage med at accelerere væksten. Jeg ser frem til at arbejde med mit team og udvikle vores Microsoft Dynamics-forretning og til at styrke vores markedsposition i Norge", skriver Eivind Hagen i en pressemeddelelse.

Læs også: Thomas Honore vil tage ‘alvorlige geværgreb’ på selskabets amerikanske division

I begyndelsen af januar måned kunne Columbus annoncere opkøbet af Advania Business Solutions i Norge. Det norkse Dynamics-hus havde omkring 45 medarbdjere og handlen løb op i 40 millioner norske kroner.

Det var et opkøb der ‘manifesterer Columbus' position som den førende Microsoft Dynamics cloud konsulent- og servicevirksomhed i Norge,’ skriver selskabet.

Flere opkøb på vej
Columbus' danske topchef er godt tilfreds med den nye ansættelse.

"Eivind har stor erfaring med Dynamics-cloud, salg, rådgivning og support, såvel som forretningsudvikling og ledelse på topniveau. Han har kompetencerne og et innovativt tankesæt til at lede fremgangen af vores Dynamics Powerhouse i Norge. Jeg er meget glad for at have Eivind Hagen om bord, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham", skriver koncernchef i Columbus, Thomas Honoré.

I forbindelse med opkøbet af Advania Business Solutions udmeldte topchefen, at Columbus var klar til at købe endnu flere selskaber, hvis de rigtige muligheder skulle byde sig - ikke mindst på det norske marked.

Det kan du læse mere om her: Columbus-direktør klar til flere opkøb efter overtagelse af norsk cloud-firma

Opdatering:
Det fremgik af en tidligere version af artiklen at Eivind Hagen kom fra en stilling som salgschef i Microsoft Danmark. Det er ikke korrekt, Eiving kommer fra en stilling som salgschef i Microsoft Norge.

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.