Columbus ansætter Microsoft-profil som chef for selskabets norske forretning

Columbus har netop ansat ny chef for den norske forretning. Han kommer direkte fra en stilling som salgschef i Microsoft Norge, hvor han stod i spidsen for service-salget til Norge.

Det danske it-selskab Columbus har været ude og hente en ny chef til den norske forrening.

Eivind Hagen bliver skal nu lede Columbus' Microsoft Dynamics-enhed i Norge på 140 medarbejdere.

Han kommer direkte fra en stilling som service sales director hos Microsoft Norge. Her stod han i spidsen for Microsofts service-salg til det norske marked med ansvaret for konsulent- og supportforretningen.

"Jeg glæder mig til at blive en del af en virksomhed med en førende markedsposition i Norge og det nordiske marked, og til at bidrage med at accelerere væksten. Jeg ser frem til at arbejde med mit team og udvikle vores Microsoft Dynamics-forretning og til at styrke vores markedsposition i Norge", skriver Eivind Hagen i en pressemeddelelse.

Læs også: Thomas Honore vil tage ‘alvorlige geværgreb’ på selskabets amerikanske division

I begyndelsen af januar måned kunne Columbus annoncere opkøbet af Advania Business Solutions i Norge. Det norkse Dynamics-hus havde omkring 45 medarbdjere og handlen løb op i 40 millioner norske kroner.

Det var et opkøb der ‘manifesterer Columbus' position som den førende Microsoft Dynamics cloud konsulent- og servicevirksomhed i Norge,’ skriver selskabet.

Flere opkøb på vej
Columbus' danske topchef er godt tilfreds med den nye ansættelse.

"Eivind har stor erfaring med Dynamics-cloud, salg, rådgivning og support, såvel som forretningsudvikling og ledelse på topniveau. Han har kompetencerne og et innovativt tankesæt til at lede fremgangen af vores Dynamics Powerhouse i Norge. Jeg er meget glad for at have Eivind Hagen om bord, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham", skriver koncernchef i Columbus, Thomas Honoré.

I forbindelse med opkøbet af Advania Business Solutions udmeldte topchefen, at Columbus var klar til at købe endnu flere selskaber, hvis de rigtige muligheder skulle byde sig - ikke mindst på det norske marked.

Det kan du læse mere om her: Columbus-direktør klar til flere opkøb efter overtagelse af norsk cloud-firma

Opdatering:
Det fremgik af en tidligere version af artiklen at Eivind Hagen kom fra en stilling som salgschef i Microsoft Danmark. Det er ikke korrekt, Eiving kommer fra en stilling som salgschef i Microsoft Norge.

Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Overblik: DXC Technology og Netcompany stormer frem som offentlig it-leverandør - Atea og Conscia taber terræn
Det offentlige Danmark bruger hvert år milliarder af kroner på it-indkøb. I løbet af 2019 tog DXC Technology og Netcompany store indhug i de offentlige it-budgetter - samtidig rykkede Atea og Conscia baglæns. Det viser nye tal fra Udbudsvagten.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Tre trin for at få succes med dit Machine Learning-projekt
At have succes med digital transformation gennem implementering af kunstig intelligens — og Machine Learning specifikt – afhænger i vid udstrækning af korrekt planlægning og rettidig styring af forventninger. Fejl, der foretages på ledelsesniveau, kan føre til alvorlige konsekvenser. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du effektivt kan organisere ML-udvikling og undgå de mest almindelige faldgruber. Whitepaperet er skrevet af WaveAccess, der har over 19 års erfaring inden for softwareudvikling, 5+ års erfaring med ML- og AI-projektudvikling og en portefølje på 20+ relaterede projekter inden for forskellige brancher.