Thomas Honore vil tage ‘alvorlige geværgreb’ på selskabets amerikanske division

Der er ifølge Columbus-topchef Thomas Honoré brug for, at der bliver taget ‘alvorlige geværgreb’ på selskabets amerikanske division.

Der skal tages ‘nogle alvorlige geværgreb’ på Columbus’ amerikanske division, siger Columbus-topchef Thomas Honoré til ITWatch.

Det sker i forbindelse med indsættelsen af ny topchef i organisationen i fjor.

Thomas Honoré fortæller, at nogle medarbejdere er stoppet af sig selv i USA, mens andre er blevet opsagt i kølvandet på ændringerne.

“Det er lige før, at det skal give noget rabalder. Der skal tages nogle alvorlige geværgreb på den organisation, den skulle vækkes til live, og det er den blevet. Vi kan se, at de KPI'er, vi arbejder efter, går frem, så det har virket,” siger Thomas Honoré.

Han fortalte i sommer Computerworld om udfordringerne på det amerikanske marked, hvor Columbus ikke har været rigtigt positioneret.

USA er Columbus' næststørste marked efter Sverige og udgør omkring 15 procent af den samlede forretning.

"Teknologiskiftet blev afløst af manglede salg og dårlig salgseksekvering. Det tog vi konsekvensen af i begyndelsen af året, hvor vi afskedigede vores landechef," fortalte Thomas Honoré i sommer til Computerworld.

Istedet indsatte selskabet Chris Alagna, der kom fra en stilling som landechef for Columbus største konkurrent i USA, Hitachi.

Thomas Honoré forventede her ikke markante forbedringer i den amerikanske forretning i den nærmeste fremtid.

Det kan du læse mere om her: Her er Columbus-chefens største hovedpine: "Der skal nogle nye medarbejdere ind, nye chefer, og vi skal stå lidt anderledes"

Læs også:

Tidligere dansk topchef for HP og Netdesign lander nyt job efter fejlslået amerikansk Columbus-eventyr: Se hans nye job her
Premium
Queue-it har håndteret en milliard brugere den seneste måned: "Det er en rimelig vild stigning - men platformen har på intet tidspunkt vaklet"
Aldrig før har danske Queue-it skulle håndtere så mange brugere i selskabet virtuelle køsystem. Men platformen har ikke vaklet på noget tidspunkt, fortæller medstifter Camilla Ley Valentin. Se hvordan selskabet har klaret den eksplosive tilgang af brugere.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan gør du dig klar til at skifte til cloud-løsninger
Med cloud-baseret infrastruktur har du mulighed for at kombinere høj pålidelighed med en skalerbar tilgang. Samtidig kan du sandsynligvis også reducere kompleksiteten i dit setup og dermed opnå mærkbare forbedring inden for sikkerhed og vedligeholdelse. Selve skiftet til cloud-baseret infrastruktur kan dog være kompliceret. Både for it, men også for den organisation og forretning der skal understøttes. I denne korte ebog kan du derfor få en række ideer og indspark til at sikre at din cloud-transformation er så effektiv og sikker som mulig.