BREAKING:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

Nu kan du invitere dine kunder med helt ind i hjertet af produktudviklingen: Danske UserTribe har opfundet en digital kunde, man kan spørge om alt i realtid

UserTribe har opfundet en digital kunde, som en virksomhed kan spørge om alt muligt baseret på enorme mængder videooptagelser af rigtige levende kunder, der interagerer med produkter, websites og lignende. En digital antropolog er en vigtig del af systemet. Maersk er en af ti kunder, som netop nu bruger systemet.

Danske UserTribe har opfundet en digital kunde, man kan spørge om alt muligt.

På den måde kan man invitere kunderne helt ind i det allerhelligste i en virksomhed, hvor nye produkter og services udvikles. Det skriver Berlingske.

En meget vigtig del af systemet er en digital antropolog, som er skabt på basis af analyser fra ikke færre end 1.500 antropologers arbejde med at analysere cirka en million timers videooptagelser af UserTribes egne kunders kunder.

Den digitale antropolog er derfor i stand til at analysere store mængder videooptagelser og altså afgøre, hvad en kunde synes om noget helt specifikt.

“For eksempel har Mærsk omkring 1.000 timers video af deres kunder, der interagerer med koncepter, kampagner, produkter samt digitale platforme. Så kan vores model afkode, hvad de siger, hvordan de siger det, og hvilke følelser deres ansigtsudtryk afslører i alle tænkelige situationer,” siger Casper Henningsen, administrerende direktør i UserTribe, til Berlingske.

Ti danske og internationale virksomheder bruger lige nu første version af UserTribe-produktet.

I løbet af første kvartal lanceres det over for finanssektoren, og i den forbindelse har UserTribe produceret over 1.000 timers videooptagelser af bankkunder i forskellige situationer, skriver Berlingske.
Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.