Artikel top billede

3-topchef Morten Christiansen har ansat strategifolk for første gang nogensinde

3-topchef Morten Christiansen har for første gang nogensinde ansat deciderede strategifolk, der kan ‘løbe med de lange bolde.’

Topchef for teleselskabet 3 i Danmark og Sverige, Morten Christiansen, har for første gang nogensinde ansate deciderede strategifolk, som skal løbe med det, som han kalder for ‘de lange bolde.’

Han fortæller til ITWatch at han har ansat to strategikonsulenter indtil videre og er på udkig efter en tredje.

“Jeg har ansat dem sidste år for at sikre, at vi forstår vores opgaver og hvordan vi skal håndtere dem. De skal primært sikre at vi har de rette produkter. De skal se på hvordan vi skal stille os rigtigt fremover i markedet,” siger han til mediet.

3 har haft solid fremgang i flere år herhjemme, hvor selskabet i dag er i haserne på både Telia og Telenor.

Morten Christiansen siger til mediet, at han som nordisk koncernchef har mulighed for at ansætte en dansk landechef, men at han har brug for være tæt på forretningen for at holde sig skarp.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere