Artikel top billede

3-topchef Morten Christiansen har ansat strategifolk for første gang nogensinde

3-topchef Morten Christiansen har for første gang nogensinde ansat deciderede strategifolk, der kan ‘løbe med de lange bolde.’

Topchef for teleselskabet 3 i Danmark og Sverige, Morten Christiansen, har for første gang nogensinde ansate deciderede strategifolk, som skal løbe med det, som han kalder for ‘de lange bolde.’

Han fortæller til ITWatch at han har ansat to strategikonsulenter indtil videre og er på udkig efter en tredje.

“Jeg har ansat dem sidste år for at sikre, at vi forstår vores opgaver og hvordan vi skal håndtere dem. De skal primært sikre at vi har de rette produkter. De skal se på hvordan vi skal stille os rigtigt fremover i markedet,” siger han til mediet.

3 har haft solid fremgang i flere år herhjemme, hvor selskabet i dag er i haserne på både Telia og Telenor.

Morten Christiansen siger til mediet, at han som nordisk koncernchef har mulighed for at ansætte en dansk landechef, men at han har brug for være tæt på forretningen for at holde sig skarp.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere