Artikel top billede

3-topchef Morten Christiansen har ansat strategifolk for første gang nogensinde

3-topchef Morten Christiansen har for første gang nogensinde ansat deciderede strategifolk, der kan ‘løbe med de lange bolde.’

Topchef for teleselskabet 3 i Danmark og Sverige, Morten Christiansen, har for første gang nogensinde ansate deciderede strategifolk, som skal løbe med det, som han kalder for ‘de lange bolde.’

Han fortæller til ITWatch at han har ansat to strategikonsulenter indtil videre og er på udkig efter en tredje.

“Jeg har ansat dem sidste år for at sikre, at vi forstår vores opgaver og hvordan vi skal håndtere dem. De skal primært sikre at vi har de rette produkter. De skal se på hvordan vi skal stille os rigtigt fremover i markedet,” siger han til mediet.

3 har haft solid fremgang i flere år herhjemme, hvor selskabet i dag er i haserne på både Telia og Telenor.

Morten Christiansen siger til mediet, at han som nordisk koncernchef har mulighed for at ansætte en dansk landechef, men at han har brug for være tæt på forretningen for at holde sig skarp.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere