Artikel top billede

SAP’s nye topchef-duo hæver forventningerne: Så meget forventer SAP at omsætte for i 2020

SAP’s nye topchef-duo forventer markant fremgang for det tyske selskab, efter et kvartal præget af solide vækstrater.

SAP’s nye topchef-tandem har store forventninger til fremtiden, efter de to nye såkaldte co-CEO’er har løftet sløret for et kvartal præget af solid fremgang.

Det er det første kvartal, som de to nye topchefer - Jennifer Morgan og Christian Klein - har stået i spidsen for, efter de i oktober overtog styringen af det store selskab efter amerikaneren Bill McDermott.

Det kan du læse mere om her: SAP’s topchef trækker sig med omgående virkning: Her er selskabets nye topchefer

Bill McDermotte igangsatte inden sin exit en større tilpasning af medarbejderstaben og søsatte en langsigtet strategi med fokus på effektivitets-forbedringer og øget profitabilitet.

Samtidig har SAP sat fuld sving i selskabet overgang mod cloud-baserede produkter. Og det begynder nu for alvor at kaste af sig.

“Vi ser en meget kraftig accelleration mod clouden,” lyder det fra Christian Klein i forbindelse med præsentationen af kvartal-resultaterne ifølge Reuters.

SAP forventer, at driftsindtjeningen vil vokse mellem otte og 13 procent i 2020 til mellem 8,9 milliarder og 9,3 milliarder euro, mens SAP forventer, at omsætningen i 2020 vil vokse mellem seks og otte procent til mellem 29,7 milliarder og 29,7 milliarder euro.

Det er ambitionen, at SAP i 2023 skal omsætte for 35 miliarder euro.

Læs også:

Dansker bliver nordisk COO i SAP efter 26 år i koncernen: "SAP har en ånd, der er svær at beskrive, men som vi har formået at holde fast på i alle de år"

Disse it-aktier har gjort aktionærerne stenrige i 2019: Danske SimCorp og cBrain steget mere end 60 procent - mens andre danske it-firmaer har været dyre bekendtskaber
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere