Artikel top billede

SAP’s nye topchef-duo hæver forventningerne: Så meget forventer SAP at omsætte for i 2020

SAP’s nye topchef-duo forventer markant fremgang for det tyske selskab, efter et kvartal præget af solide vækstrater.

SAP’s nye topchef-tandem har store forventninger til fremtiden, efter de to nye såkaldte co-CEO’er har løftet sløret for et kvartal præget af solid fremgang.

Det er det første kvartal, som de to nye topchefer - Jennifer Morgan og Christian Klein - har stået i spidsen for, efter de i oktober overtog styringen af det store selskab efter amerikaneren Bill McDermott.

Det kan du læse mere om her: SAP’s topchef trækker sig med omgående virkning: Her er selskabets nye topchefer

Bill McDermotte igangsatte inden sin exit en større tilpasning af medarbejderstaben og søsatte en langsigtet strategi med fokus på effektivitets-forbedringer og øget profitabilitet.

Samtidig har SAP sat fuld sving i selskabet overgang mod cloud-baserede produkter. Og det begynder nu for alvor at kaste af sig.

“Vi ser en meget kraftig accelleration mod clouden,” lyder det fra Christian Klein i forbindelse med præsentationen af kvartal-resultaterne ifølge Reuters.

SAP forventer, at driftsindtjeningen vil vokse mellem otte og 13 procent i 2020 til mellem 8,9 milliarder og 9,3 milliarder euro, mens SAP forventer, at omsætningen i 2020 vil vokse mellem seks og otte procent til mellem 29,7 milliarder og 29,7 milliarder euro.

Det er ambitionen, at SAP i 2023 skal omsætte for 35 miliarder euro.

Læs også:

Dansker bliver nordisk COO i SAP efter 26 år i koncernen: "SAP har en ånd, der er svær at beskrive, men som vi har formået at holde fast på i alle de år"

Disse it-aktier har gjort aktionærerne stenrige i 2019: Danske SimCorp og cBrain steget mere end 60 procent - mens andre danske it-firmaer har været dyre bekendtskaber
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere