Artikel top billede

SAP’s nye topchef-duo hæver forventningerne: Så meget forventer SAP at omsætte for i 2020

SAP’s nye topchef-duo forventer markant fremgang for det tyske selskab, efter et kvartal præget af solide vækstrater.

SAP’s nye topchef-tandem har store forventninger til fremtiden, efter de to nye såkaldte co-CEO’er har løftet sløret for et kvartal præget af solid fremgang.

Det er det første kvartal, som de to nye topchefer - Jennifer Morgan og Christian Klein - har stået i spidsen for, efter de i oktober overtog styringen af det store selskab efter amerikaneren Bill McDermott.

Det kan du læse mere om her: SAP’s topchef trækker sig med omgående virkning: Her er selskabets nye topchefer

Bill McDermotte igangsatte inden sin exit en større tilpasning af medarbejderstaben og søsatte en langsigtet strategi med fokus på effektivitets-forbedringer og øget profitabilitet.

Samtidig har SAP sat fuld sving i selskabet overgang mod cloud-baserede produkter. Og det begynder nu for alvor at kaste af sig.

“Vi ser en meget kraftig accelleration mod clouden,” lyder det fra Christian Klein i forbindelse med præsentationen af kvartal-resultaterne ifølge Reuters.

SAP forventer, at driftsindtjeningen vil vokse mellem otte og 13 procent i 2020 til mellem 8,9 milliarder og 9,3 milliarder euro, mens SAP forventer, at omsætningen i 2020 vil vokse mellem seks og otte procent til mellem 29,7 milliarder og 29,7 milliarder euro.

Det er ambitionen, at SAP i 2023 skal omsætte for 35 miliarder euro.

Læs også:

Dansker bliver nordisk COO i SAP efter 26 år i koncernen: "SAP har en ånd, der er svær at beskrive, men som vi har formået at holde fast på i alle de år"

Disse it-aktier har gjort aktionærerne stenrige i 2019: Danske SimCorp og cBrain steget mere end 60 procent - mens andre danske it-firmaer har været dyre bekendtskaber




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere






Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.