Artikel top billede

Aarhusianske CCI skifter navn: Forventer kraftig omsætnings-vækst efter flere års nedgang

Det aarhusianske softwareselskab CCI dropper sit navn, som selskabet har anvendt i henved 30 år.

Istedet bliver selskabet nu ‘rebrandet’, som det hedder, til Stibo DX, som altså bliver selskabets navn fremover.

Navnet kommer ikke ud af det blå, for CCI er ejet af Stibo-koncernen, der foruden CCI også tæller Stibo Systems, Stibo Graphic, Stibo Complete samt Stibo Ejendomme. Hertil kommer en række underliggende selskaber.

Moderselskabet Stibo Holding beskæftiger således sammenlagt omkring 1.000 medarbejdere. Selskaberne omsætter sammenlagt for et par milliarder kroner.

”Familierelationen til Stibo er et stadigt vigtigere forretningsparameter for os. Vi er en del af en fondsejet koncern med en høj solvens og en 225 år lang historie. Vores kunder, og markedet generelt, lægger stor vægt på, at vi har en stærk ejer. Det giver os mulighed for at holde et langsigtet fokus på innovation, kunderelationer og vores forretning generelt,” meddeler Dan Korsgaard, CEO i Stibo DX.

DX står for ‘digital experiences,’ meddeler selskabet.

CCI/Stibo DX har specialiseret sig i levering af redaktionel software til medievirksomheder. Selskabet har kontorer i Norge, Tyskland, USA og Bangladesh og hovedkontor i Aarhus.

Stibo DX’s omsætning er faldet løbende over de seneste år. Selskabet omsatte i seneste regnskabsår for 157 millioner kroner, hvilket var en nedgang på 2,44 procent i forhold til året før.

Indtjeningen faldt tilsvarende med 21 procent til 8,4 millioner kroner, viser regnskabet, som du finder her.

Men det vender nu, lyder det fra selskabet.

“I nuværende regnskabsår forventer CCI at øge sin omsætning med cirka 25 procent,” lyder det fra Aarhus.

“Væksten drives af virksomhedens nyeste softwareplatform CUE. Blandt de seneste ordrer er CUE-installationer til The Economist, det store polske tv-selskab TVN samt ikke færre end fem af Tysklands største mediehuse: Handelsblatt Media Group, Der Tagesspiegel, BNN, NOZ, og Verlagsgruppe Ippen. Alle har valgt CUE som platform for deres digitale transformation.”

Læs også:

Stibo-koncernens overskud er blevet barberet ned med 28 procent - men resultatet er stadig "tilfredsstillende"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.