Artikel top billede

(Foto: Lynggaardhansenfoto.dk / Inge Lynggaard Hansen)

Aarhusianske CCI skifter navn: Forventer kraftig omsætnings-vækst efter flere års nedgang

Det aarhusianske softwareselskab CCI dropper sit navn, som selskabet har anvendt i henved 30 år.

Istedet bliver selskabet nu ‘rebrandet’, som det hedder, til Stibo DX, som altså bliver selskabets navn fremover.

Navnet kommer ikke ud af det blå, for CCI er ejet af Stibo-koncernen, der foruden CCI også tæller Stibo Systems, Stibo Graphic, Stibo Complete samt Stibo Ejendomme. Hertil kommer en række underliggende selskaber.

Moderselskabet Stibo Holding beskæftiger således sammenlagt omkring 1.000 medarbejdere. Selskaberne omsætter sammenlagt for et par milliarder kroner.

”Familierelationen til Stibo er et stadigt vigtigere forretningsparameter for os. Vi er en del af en fondsejet koncern med en høj solvens og en 225 år lang historie. Vores kunder, og markedet generelt, lægger stor vægt på, at vi har en stærk ejer. Det giver os mulighed for at holde et langsigtet fokus på innovation, kunderelationer og vores forretning generelt,” meddeler Dan Korsgaard, CEO i Stibo DX.

DX står for ‘digital experiences,’ meddeler selskabet.

CCI/Stibo DX har specialiseret sig i levering af redaktionel software til medievirksomheder. Selskabet har kontorer i Norge, Tyskland, USA og Bangladesh og hovedkontor i Aarhus.

Stibo DX’s omsætning er faldet løbende over de seneste år. Selskabet omsatte i seneste regnskabsår for 157 millioner kroner, hvilket var en nedgang på 2,44 procent i forhold til året før.

Indtjeningen faldt tilsvarende med 21 procent til 8,4 millioner kroner, viser regnskabet, som du finder her.

Men det vender nu, lyder det fra selskabet.

“I nuværende regnskabsår forventer CCI at øge sin omsætning med cirka 25 procent,” lyder det fra Aarhus.

“Væksten drives af virksomhedens nyeste softwareplatform CUE. Blandt de seneste ordrer er CUE-installationer til The Economist, det store polske tv-selskab TVN samt ikke færre end fem af Tysklands største mediehuse: Handelsblatt Media Group, Der Tagesspiegel, BNN, NOZ, og Verlagsgruppe Ippen. Alle har valgt CUE som platform for deres digitale transformation.”

Læs også:

Stibo-koncernens overskud er blevet barberet ned med 28 procent - men resultatet er stadig "tilfredsstillende"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere