Artikel top billede

Politiet ville have Telenor til at gå stille med dørene om stort sms-læk

Politiet ville have Telenor til at gå stille med dørene om, at op mod 1.000 kunder ved en fejl havde fået lækket personfølsomme data til politiet.

Telenor gik stille med dørene om, at selskabet ved en fejl havde lækket personfølsomme data fra op mod 1.000 kunder til Rigspolitiet ved en fejl på grund af en anmodning fra politiet.

Det fortæller Telenors juridiske direktør, Mette Krüger Eistrøm, til Finans, efter det for nogle dage siden kom frem, at data var blevet lækket for mere end 10 måneder siden.

Det kan du læse mere om her: Telenor har sendt op til 1.000 danskeres sms'er til politiet: Nu beklager teleselskabet dybt

“Som teleselskab er vi pålagt en høj grad af fortrolighed i vores samarbejde med politiet. Vi har været i dialog med politiet helt fra start, og efter ønske fra politiet har vi ikke meldt ud, at sagen omhandlede os. Men efter det blev offentligheden bekendt, er det ikke et hensyn, vi har kunnet fastholde,” meddeler Mette Krüger Eistrøm til avisen.

En række retspolitiske ordførere i Folketinget er Finans stærkt kritiske overfor forløbet.

Justitsminister Nick Hækkerup (S) vil nu have en redegørelse fra politiet om forløbet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.