Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Telenor/PR)

Politiet ville have Telenor til at gå stille med dørene om stort sms-læk

Politiet ville have Telenor til at gå stille med dørene om, at op mod 1.000 kunder ved en fejl havde fået lækket personfølsomme data til politiet.

Telenor gik stille med dørene om, at selskabet ved en fejl havde lækket personfølsomme data fra op mod 1.000 kunder til Rigspolitiet ved en fejl på grund af en anmodning fra politiet.

Det fortæller Telenors juridiske direktør, Mette Krüger Eistrøm, til Finans, efter det for nogle dage siden kom frem, at data var blevet lækket for mere end 10 måneder siden.

Det kan du læse mere om her: Telenor har sendt op til 1.000 danskeres sms'er til politiet: Nu beklager teleselskabet dybt

“Som teleselskab er vi pålagt en høj grad af fortrolighed i vores samarbejde med politiet. Vi har været i dialog med politiet helt fra start, og efter ønske fra politiet har vi ikke meldt ud, at sagen omhandlede os. Men efter det blev offentligheden bekendt, er det ikke et hensyn, vi har kunnet fastholde,” meddeler Mette Krüger Eistrøm til avisen.

En række retspolitiske ordførere i Folketinget er Finans stærkt kritiske overfor forløbet.

Justitsminister Nick Hækkerup (S) vil nu have en redegørelse fra politiet om forløbet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere