Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Lækket video viser angiveligt Samsungs nyeste foldbare telefon: Se den her

En video viser, hvordan den nyeste telefon fra Samsung formentlig kommer til at se ud. Mobilen får en skræm, der kan bukkes på midten og går under navnet Galaxy Z Flip.

Samsung forventes at præsentere en sprit ny telefon senere på måneden, med en foldbar skærm.

Telefonen bliver efter alt at dømme præsenteret 11. februar, men på Twitter har influenceren Ben Geskin allerede delt en video af, hvad der angiveligt er Samsungs kommende telefon.

Ifølge mediet The Verge kommer telefonen til at få navnet Galaxy Z Flip, men det er fortsat usikkert, hvilken type skærm, der er brugt til at kunne folde telefonen på midten.

Præsenteres 11 februar

The Verge vurderer, at Samsung kommer med en officiel præsentation 11. februar i forbindelse med selskabets Unpacked-event i San Francisco.

Hvis den lækkede twitter-video viser sig at holde stik begynder der at tegne sig et billede af, at den velkendte klaptelefon kan være på vej tilbage i forbrugernes lommer.

I november kunne Computerworld vise billeder af Motocolas kommende foldbare telefon, der også giver mindelser tilbage til selskabets storhedstid.

Se mere her: Klapmobilen er tilbage: Vi prøver den nye Motorola Razr - til 12.999 kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere