Artikel top billede

Amerikansk børsselskab vil opkøbe Ebay: Klar med bud på 200 milliarder kroner

Virksomheden bag New York Stock Exchange har afleveret et bud på 200 milliarder kroner for e-handelsplatformen Ebay, der i Danmark ejer Den Blå Avis.

E-handelsplatformen Ebay, der i Danmark ejer den Blå Avis, kan være tæt på at blive opkøbt af virksomheden Intercontinental Exchange, der ejer den amerikanske børs New York Stock Exchange.

Ifølge den amerikanske avis Wall Street Journal kan salgsprisen overstige 30 milliarder dollar eller lige knap 200 milliarder danske kroner, men det er endnu uvist om Ebay er interesseret i at sælge.

Der er heller ikke nogen formelle forhandlinger mellem de to selskaber i øjeblikket, men Intercontinental Exchange – ofte omtalt som ICE - bekræfter over for Wall Street Journal sin interesse i den populære handelsplatform.

”Ice har kontaktet Ebay med henblik på at udforske en række muligheder, der kan skabe værdi for aktionærerne i begge selskaber,” lydet det fra selskabet.

Ifølge Wall Street Journal er Intercontinental Exchange fortrinvist interesseret i Ebays handelsplatform, hvor selskabet muligvis kan bruge sin erfaring fra børsdriften til at sætte køber og sælgere i forbindelse med hinanden på effektiv vis.

Nyheden om et muligt opkøbsbud fik ifølge Wall Street Journal Ebays aktiekurs til at stige, og da de amerikanske børs lukkede var kursen steget med 8,8 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.