Artikel top billede

Jeff Bezos sælger Amazon-aktier for 12 milliarder kroner

Amazon rammer endnu engang en markedsværdi på en billion eller 1.000 milliarder dollar, og det har fået stifteren Jeff Bezos til at sælge ud af sine egne aktier.

It-giganten Amazon har endnu engang rundet den magiske grænse med en markedsværdi på over en billion eller 1.000 milliarder dollar.

Det har tilsyneladende fået stifteren og den nuværende topchef i selskabet, Jeff Bezos, til at se muligheden for at hive nogle penge ud af selskabet.

Bezos, der i forvejen er en af verdens rigeste mænd, har derfor solgt 905.456 af sine aktier i selskabet, der samlet har en værdi for 1,8 milliarder dollar, skriver CNBC.

Det svarer til omkring 12 milliarder danske kroner.

Amazon-stifteren solgte aktier for et lignende beløb i både 2019 og 2017. Jeff Bezos har selv fortalt, at han hvert år sælger aktier for en milliard dollar for at finansiere sit raket-firma Blue Origin.

Men den nyerhvervede formue forsvinder formentlig lidt i mængden.

Da Amazon i januar præsenterede sit seneste regnskab, blev Bezos 91 milliarder kroner rigere på bare 15 minutter alene på grund af kursstigningen.

Det kan du læse mere om her: Jeff Bezos er blevet 91 milliarder kroner rigere på blot 15 minutter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere