Artikel top billede

Jeff Bezos sælger Amazon-aktier for 12 milliarder kroner

Amazon rammer endnu engang en markedsværdi på en billion eller 1.000 milliarder dollar, og det har fået stifteren Jeff Bezos til at sælge ud af sine egne aktier.

It-giganten Amazon har endnu engang rundet den magiske grænse med en markedsværdi på over en billion eller 1.000 milliarder dollar.

Det har tilsyneladende fået stifteren og den nuværende topchef i selskabet, Jeff Bezos, til at se muligheden for at hive nogle penge ud af selskabet.

Bezos, der i forvejen er en af verdens rigeste mænd, har derfor solgt 905.456 af sine aktier i selskabet, der samlet har en værdi for 1,8 milliarder dollar, skriver CNBC.

Det svarer til omkring 12 milliarder danske kroner.

Amazon-stifteren solgte aktier for et lignende beløb i både 2019 og 2017. Jeff Bezos har selv fortalt, at han hvert år sælger aktier for en milliard dollar for at finansiere sit raket-firma Blue Origin.

Men den nyerhvervede formue forsvinder formentlig lidt i mængden.

Da Amazon i januar præsenterede sit seneste regnskab, blev Bezos 91 milliarder kroner rigere på bare 15 minutter alene på grund af kursstigningen.

Det kan du læse mere om her: Jeff Bezos er blevet 91 milliarder kroner rigere på blot 15 minutter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere