Artikel top billede

Jeff Bezos sælger Amazon-aktier for 12 milliarder kroner

Amazon rammer endnu engang en markedsværdi på en billion eller 1.000 milliarder dollar, og det har fået stifteren Jeff Bezos til at sælge ud af sine egne aktier.

It-giganten Amazon har endnu engang rundet den magiske grænse med en markedsværdi på over en billion eller 1.000 milliarder dollar.

Det har tilsyneladende fået stifteren og den nuværende topchef i selskabet, Jeff Bezos, til at se muligheden for at hive nogle penge ud af selskabet.

Bezos, der i forvejen er en af verdens rigeste mænd, har derfor solgt 905.456 af sine aktier i selskabet, der samlet har en værdi for 1,8 milliarder dollar, skriver CNBC.

Det svarer til omkring 12 milliarder danske kroner.

Amazon-stifteren solgte aktier for et lignende beløb i både 2019 og 2017. Jeff Bezos har selv fortalt, at han hvert år sælger aktier for en milliard dollar for at finansiere sit raket-firma Blue Origin.

Men den nyerhvervede formue forsvinder formentlig lidt i mængden.

Da Amazon i januar præsenterede sit seneste regnskab, blev Bezos 91 milliarder kroner rigere på bare 15 minutter alene på grund af kursstigningen.

Det kan du læse mere om her: Jeff Bezos er blevet 91 milliarder kroner rigere på blot 15 minutter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere