Artikel top billede

Jeff Bezos er blevet 91 milliarder kroner rigere på blot 15 minutter

Amazon-direktør Jeff Bezos blev på blot et kvarter 91 milliarder kroner rigere, efter selskabet torsdag præsenterede regnskab.

Verdens rigeste menneske, Amazon-stifter Jeff Bezos, kunne torsdag på blot et kvarter lægge yderligere 91 milliarder kroner til sin i forvejen betydelige formue.

Jeff Bezos ejer 12 procent af Amazon, der torsdag løftede sløret for regnskabet for fjerde kvartal.

Det går strålende for selskabet, hvis resultat slår markedets forventninger, og det fik omgående Amazons aktiekurs til at stryge i vejret med mere end 13 procent.

Stigningen betød ifølge Bloomberg, at Jeff Bezos aktiepost blev 13,2 milliarder dollar mere værd med et snuptag.

Amazons nettoomsætning steg med 21 procent til 87,4 milliarder dollar i kvartalet, mens netto-indtjeningen steg med otte procent til 3,3 milliarder dollar.

Det er i begge tilfælde en milliard dollar mere, end markedet havde forventet, lyder det fra Reuters.

Ifølge nyhedsbureauet har Amazon i et stykke tid bevæget sig væk fra områder med lave indtjeningsmarginer i e-handlen og over mod en model, hvor selskabet tjener gode penge på shipping og annoncering for de forskellige produkter, der udbydes på selskabets platform.

Amazons medarbejderstab er vokset med 23 procent i kvartalet i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor. I alt beskæftiger Amazon nu 798.000 mennesker.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere