Artikel top billede

Jeff Bezos er blevet 91 milliarder kroner rigere på blot 15 minutter

Amazon-direktør Jeff Bezos blev på blot et kvarter 91 milliarder kroner rigere, efter selskabet torsdag præsenterede regnskab.

Verdens rigeste menneske, Amazon-stifter Jeff Bezos, kunne torsdag på blot et kvarter lægge yderligere 91 milliarder kroner til sin i forvejen betydelige formue.

Jeff Bezos ejer 12 procent af Amazon, der torsdag løftede sløret for regnskabet for fjerde kvartal.

Det går strålende for selskabet, hvis resultat slår markedets forventninger, og det fik omgående Amazons aktiekurs til at stryge i vejret med mere end 13 procent.

Stigningen betød ifølge Bloomberg, at Jeff Bezos aktiepost blev 13,2 milliarder dollar mere værd med et snuptag.

Amazons nettoomsætning steg med 21 procent til 87,4 milliarder dollar i kvartalet, mens netto-indtjeningen steg med otte procent til 3,3 milliarder dollar.

Det er i begge tilfælde en milliard dollar mere, end markedet havde forventet, lyder det fra Reuters.

Ifølge nyhedsbureauet har Amazon i et stykke tid bevæget sig væk fra områder med lave indtjeningsmarginer i e-handlen og over mod en model, hvor selskabet tjener gode penge på shipping og annoncering for de forskellige produkter, der udbydes på selskabets platform.

Amazons medarbejderstab er vokset med 23 procent i kvartalet i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor. I alt beskæftiger Amazon nu 798.000 mennesker.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.