Artikel top billede

Jeff Bezos er blevet 91 milliarder kroner rigere på blot 15 minutter

Amazon-direktør Jeff Bezos blev på blot et kvarter 91 milliarder kroner rigere, efter selskabet torsdag præsenterede regnskab.

Verdens rigeste menneske, Amazon-stifter Jeff Bezos, kunne torsdag på blot et kvarter lægge yderligere 91 milliarder kroner til sin i forvejen betydelige formue.

Jeff Bezos ejer 12 procent af Amazon, der torsdag løftede sløret for regnskabet for fjerde kvartal.

Det går strålende for selskabet, hvis resultat slår markedets forventninger, og det fik omgående Amazons aktiekurs til at stryge i vejret med mere end 13 procent.

Stigningen betød ifølge Bloomberg, at Jeff Bezos aktiepost blev 13,2 milliarder dollar mere værd med et snuptag.

Amazons nettoomsætning steg med 21 procent til 87,4 milliarder dollar i kvartalet, mens netto-indtjeningen steg med otte procent til 3,3 milliarder dollar.

Det er i begge tilfælde en milliard dollar mere, end markedet havde forventet, lyder det fra Reuters.

Ifølge nyhedsbureauet har Amazon i et stykke tid bevæget sig væk fra områder med lave indtjeningsmarginer i e-handlen og over mod en model, hvor selskabet tjener gode penge på shipping og annoncering for de forskellige produkter, der udbydes på selskabets platform.

Amazons medarbejderstab er vokset med 23 procent i kvartalet i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor. I alt beskæftiger Amazon nu 798.000 mennesker.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere