Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Fejl opdaget i Google Fotos: Private videoer lander i de forkerte hænder

Googles populære foto- og video-app har i dagevis delt filer med fremmede mennesker.

Googles populære foto-app, kort og godt kaldetr Fotos, er populær blandt andet fordi Google tilbyder gratis lagerplads i skyen til at forevige mobilens billeder og videoer.

App’en kan dog vise sig at være lidt for god til at dele ud af dine minder i skyen.

Søgegiganten melder nemlig ud, at tjenesten igennem en periode på fem dage i november 2019 har delt brugernes videoer med øvrige brugere.

Fejlen er ifølge mediet rettet nu og skulle ifølge netmediet 9to5Google kun have ramt et mindretal af Google Foto-tjenestens brugere: Blot 0,01 procent.

For at ens videofiler i skyen skulle ryge i forkerte hænder, krævede det, at en anden Google-tjeneste, Google Takeout, er taget i brug.

Takeout er en tjeneste, der gør det muligt at dele ens Google-kontos data med en tredjepart.

De berørte brugere er ifølge Google blevet kontaktet af selskabet. Modtager du ingen mail fra selskabet, skulle dine Google Fotos data være i sikkerhed for fejlen.

Læs også: Der er nogle nye idéer bag Googles næste Pixel-smartphones – og det kan blive et hit for selskabet
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere