Artikel top billede

Fejl opdaget i Google Fotos: Private videoer lander i de forkerte hænder

Googles populære foto- og video-app har i dagevis delt filer med fremmede mennesker.

Googles populære foto-app, kort og godt kaldetr Fotos, er populær blandt andet fordi Google tilbyder gratis lagerplads i skyen til at forevige mobilens billeder og videoer.

App’en kan dog vise sig at være lidt for god til at dele ud af dine minder i skyen.

Søgegiganten melder nemlig ud, at tjenesten igennem en periode på fem dage i november 2019 har delt brugernes videoer med øvrige brugere.

Fejlen er ifølge mediet rettet nu og skulle ifølge netmediet 9to5Google kun have ramt et mindretal af Google Foto-tjenestens brugere: Blot 0,01 procent.

For at ens videofiler i skyen skulle ryge i forkerte hænder, krævede det, at en anden Google-tjeneste, Google Takeout, er taget i brug.

Takeout er en tjeneste, der gør det muligt at dele ens Google-kontos data med en tredjepart.

De berørte brugere er ifølge Google blevet kontaktet af selskabet. Modtager du ingen mail fra selskabet, skulle dine Google Fotos data være i sikkerhed for fejlen.

Læs også: Der er nogle nye idéer bag Googles næste Pixel-smartphones – og det kan blive et hit for selskabet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere