Fortalt til: Jacob Ø. Wittorff

Mennesker i IT

Udgivet 17. februar 2020 kl. 14.02
Nogle gange er det tilfældigheder, der er med til at bestemme, hvor man ender karrieremæssigt.

Det handler ofte om, at man skal møde de rigtige mennesker, der kan give dig skubbet. Det skete for mig, da jeg gik i 9. klasse. Det var her, min vej ind i it-branchen så småt startede.

Jeg havde ganske vist haft en Commodore 64, da jeg var yngre, men den blev dog mest brugt til at spille på.

Men i 9. klasse skulle vi lave projektopgave, og vi havde besluttet, at vi ville lave en hjemmeside. Det viste sig dog, at min makker havde en del mere styr på det med hjemmesider, end jeg havde.

Sammen med ham lærte jeg dog hurtigt at lave nogle helt basale hjemmesider, og det betød, at jeg også for alvor fik øjnene op for internettet.

Det var i 1995 og på det tidspunkt, var der ikke mange andre, der kunne den slags, så jeg fandt ud af, at jeg kunne tjene penge ved at lave hjemmesider for en masse små virksomheder.

De hjemmesider, jeg lavede, så helt sikkert forfærdelige ud, og jeg håber ikke, at der er nogen, som finder dem i dag.

Men dengang var der alligevel en Klondike-fornemmelse over det, og jeg blev grebet af den her følelelse af, at man i it-branchen er med til at skabe fremtiden.
Anne-Sofie Nielsen, CTO Peakon

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
"Ud over alle de sensorer, der er bygget ind i vores nye fabrikker, er vi begyndt at putter sensorer på vores net og trawlere"
"Ud over alle de sensorer, der er bygget ind i vores nye fabrikker, så har vi nu også indgået et samarbejde med Aarhus Universitet, der gør, at vi putter sensorer på vores net og trawlere"
Computerworld
IBM fyrer tusindvis af medarbejdere i stor fyringsrunde
Med IBM’s nytiltrådte topchef ved roret fyrer selskabet nu tusindvis af medarbejdere i stor fyringsrunde, der sigter blandt andet efter at gøre selskabet mere agilt.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Overvejer du at opgradere fra Dynamics AX til 365?
Det kan virke uoverskueligt at opgradere virksomhedens ERP-system fra Microsoft Dynamics AX til 365. Derfor har CGI udviklet et unikt program, CGI Cloud Business Ready, som giver det optimale beslutningsgrundlag og udgør et solidt fundament for en opgradering. CGI Cloud Business Ready gennemføres hurtigt og effektivt til en fast, lav pris på 50.000 kroner ekskl. moms. Download produktbladet nu og opdag alle fordelene. DET FÅR DU BLANDT ANDET MED CGI CLOUD BUSINESS READY: • Gennemgang af virksomhedens nuværende Dynamics AX-løsning, forretningsprocesser, value streams m.m. • Analyse af muligheder for automatisk opgradering af eksisterende processer til Dynamics 365 • Præsentation af strategiske og taktiske gevinster ved at opgradere • Live demo med egne data: Se hvordan udvalgte processer vil fungere i Dynamics 365 • Overblik over omfang og omkostninger ved opgraderingsprojekt