Fortalt til: Jacob Ø. Wittorff

Mennesker i IT

Udgivet 17. februar 2020 kl. 14.02
Nogle gange er det tilfældigheder, der er med til at bestemme, hvor man ender karrieremæssigt.

Det handler ofte om, at man skal møde de rigtige mennesker, der kan give dig skubbet. Det skete for mig, da jeg gik i 9. klasse. Det var her, min vej ind i it-branchen så småt startede.

Jeg havde ganske vist haft en Commodore 64, da jeg var yngre, men den blev dog mest brugt til at spille på.

Men i 9. klasse skulle vi lave projektopgave, og vi havde besluttet, at vi ville lave en hjemmeside. Det viste sig dog, at min makker havde en del mere styr på det med hjemmesider, end jeg havde.

Sammen med ham lærte jeg dog hurtigt at lave nogle helt basale hjemmesider, og det betød, at jeg også for alvor fik øjnene op for internettet.

Det var i 1995 og på det tidspunkt, var der ikke mange andre, der kunne den slags, så jeg fandt ud af, at jeg kunne tjene penge ved at lave hjemmesider for en masse små virksomheder.

De hjemmesider, jeg lavede, så helt sikkert forfærdelige ud, og jeg håber ikke, at der er nogen, som finder dem i dag.

Men dengang var der alligevel en Klondike-fornemmelse over det, og jeg blev grebet af den her følelelse af, at man i it-branchen er med til at skabe fremtiden.
Anne-Sofie Nielsen, CTO Peakon

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.