Dansk Google Analytics-startup bliver børsnoteret i New York

En dansk virksomhed, der har udviklet et stykke software til Google Analytics er nu blevet børsnoteret på den lille amerikanske OTCQB-børs.

Den danske virksomhed Fastbase, der har udviklet et stykke software til Google Analytics, er nu blevet børsnoteret på den amerikanske OTCQB-børsen, der er en af de små børser i New York.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen oplyser selskabet, at noteringen på den mindre børs blot skal være første skridt på vejen mod en notering på den store Nasdaq-børs.

Er tidligere blevet politianmeldt
Fastbase er dog tidligere blevet politianmeldt af Finanstilsynet for overtrædelse af prospektpligt i forbindelse med salg af aktier.

Her havde selskaberne Fastbase Inc, Fastbase A/S og Fastbase Data Labs Plc ifølge Finanstilsynet via hjemmeside og e-mail udbudt aktier for mere end 8 millioner euro uden have et offentliggjort og godkendt prospekt.

Blev lanceret i 2016
Fastbases software blev lanceret i 2016 og i pressemeddelelsen oplyser Fastbase, at softwaren i dag bliver brugt til analysere mere end 10 milliarder besøg på hjemmesider over hele verden.

Softwaren gør det angiveligt lettere for virksomheder at gennemskue trafikken på deres hjemmeside, og giver hjemmeside-ejerne oplysninger om, hvilke branche og hvilke virksomheder de besøgende repræsentere.

Fastbase oplyser, at softwaren er et add-on til Google Analytics, der samtidig kan integreres med populært virksomhedssoftware som eksempelvis Salesforce, Hubspot, Mailchimp og Slack.

Opdatering: OTC har på sin hjemmeside helt usædvanligt valgt at tilføje en advarsel mod at investere i Fastbase.

Fastbases administrerende direktør Rasmus Refer har tidligere stået i spidsen for den konkursramte danske søgemaskine Masterseek.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.