BREAKING:Han er Danmarks bedste it-sikkerhedsansvarlige: Sune Aggergaard Mortensen er Årets CISO 2022

Artikel top billede

(Foto: Photo by Antonio Resendiz on Unsplash)

Dansk Google Analytics-startup bliver børsnoteret i New York

En dansk virksomhed, der har udviklet et stykke software til Google Analytics er nu blevet børsnoteret på den lille amerikanske OTCQB-børs.

Den danske virksomhed Fastbase, der har udviklet et stykke software til Google Analytics, er nu blevet børsnoteret på den amerikanske OTCQB-børsen, der er en af de små børser i New York.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen oplyser selskabet, at noteringen på den mindre børs blot skal være første skridt på vejen mod en notering på den store Nasdaq-børs.

Er tidligere blevet politianmeldt

Fastbase er dog tidligere blevet politianmeldt af Finanstilsynet for overtrædelse af prospektpligt i forbindelse med salg af aktier.

Her havde selskaberne Fastbase Inc, Fastbase A/S og Fastbase Data Labs Plc ifølge Finanstilsynet via hjemmeside og e-mail udbudt aktier for mere end 8 millioner euro uden have et offentliggjort og godkendt prospekt.

Blev lanceret i 2016

Fastbases software blev lanceret i 2016 og i pressemeddelelsen oplyser Fastbase, at softwaren i dag bliver brugt til analysere mere end 10 milliarder besøg på hjemmesider over hele verden.

Softwaren gør det angiveligt lettere for virksomheder at gennemskue trafikken på deres hjemmeside, og giver hjemmeside-ejerne oplysninger om, hvilke branche og hvilke virksomheder de besøgende repræsentere.

Fastbase oplyser, at softwaren er et add-on til Google Analytics, der samtidig kan integreres med populært virksomhedssoftware som eksempelvis Salesforce, Hubspot, Mailchimp og Slack.

Opdatering: OTC har på sin hjemmeside helt usædvanligt valgt at tilføje en advarsel mod at investere i Fastbase.

Fastbases administrerende direktør Rasmus Refer har tidligere stået i spidsen for den konkursramte danske søgemaskine Masterseek.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital