Artikel top billede

Dansk Google Analytics-startup bliver børsnoteret i New York

En dansk virksomhed, der har udviklet et stykke software til Google Analytics er nu blevet børsnoteret på den lille amerikanske OTCQB-børs.

Den danske virksomhed Fastbase, der har udviklet et stykke software til Google Analytics, er nu blevet børsnoteret på den amerikanske OTCQB-børsen, der er en af de små børser i New York.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen oplyser selskabet, at noteringen på den mindre børs blot skal være første skridt på vejen mod en notering på den store Nasdaq-børs.

Er tidligere blevet politianmeldt

Fastbase er dog tidligere blevet politianmeldt af Finanstilsynet for overtrædelse af prospektpligt i forbindelse med salg af aktier.

Her havde selskaberne Fastbase Inc, Fastbase A/S og Fastbase Data Labs Plc ifølge Finanstilsynet via hjemmeside og e-mail udbudt aktier for mere end 8 millioner euro uden have et offentliggjort og godkendt prospekt.

Blev lanceret i 2016

Fastbases software blev lanceret i 2016 og i pressemeddelelsen oplyser Fastbase, at softwaren i dag bliver brugt til analysere mere end 10 milliarder besøg på hjemmesider over hele verden.

Softwaren gør det angiveligt lettere for virksomheder at gennemskue trafikken på deres hjemmeside, og giver hjemmeside-ejerne oplysninger om, hvilke branche og hvilke virksomheder de besøgende repræsentere.

Fastbase oplyser, at softwaren er et add-on til Google Analytics, der samtidig kan integreres med populært virksomhedssoftware som eksempelvis Salesforce, Hubspot, Mailchimp og Slack.

Opdatering: OTC har på sin hjemmeside helt usædvanligt valgt at tilføje en advarsel mod at investere i Fastbase.

Fastbases administrerende direktør Rasmus Refer har tidligere stået i spidsen for den konkursramte danske søgemaskine Masterseek.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere