Artikel top billede

(Foto: Photo by Antonio Resendiz on Unsplash)

Dansk Google Analytics-startup bliver børsnoteret i New York

En dansk virksomhed, der har udviklet et stykke software til Google Analytics er nu blevet børsnoteret på den lille amerikanske OTCQB-børs.

Den danske virksomhed Fastbase, der har udviklet et stykke software til Google Analytics, er nu blevet børsnoteret på den amerikanske OTCQB-børsen, der er en af de små børser i New York.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen oplyser selskabet, at noteringen på den mindre børs blot skal være første skridt på vejen mod en notering på den store Nasdaq-børs.

Er tidligere blevet politianmeldt

Fastbase er dog tidligere blevet politianmeldt af Finanstilsynet for overtrædelse af prospektpligt i forbindelse med salg af aktier.

Her havde selskaberne Fastbase Inc, Fastbase A/S og Fastbase Data Labs Plc ifølge Finanstilsynet via hjemmeside og e-mail udbudt aktier for mere end 8 millioner euro uden have et offentliggjort og godkendt prospekt.

Blev lanceret i 2016

Fastbases software blev lanceret i 2016 og i pressemeddelelsen oplyser Fastbase, at softwaren i dag bliver brugt til analysere mere end 10 milliarder besøg på hjemmesider over hele verden.

Softwaren gør det angiveligt lettere for virksomheder at gennemskue trafikken på deres hjemmeside, og giver hjemmeside-ejerne oplysninger om, hvilke branche og hvilke virksomheder de besøgende repræsentere.

Fastbase oplyser, at softwaren er et add-on til Google Analytics, der samtidig kan integreres med populært virksomhedssoftware som eksempelvis Salesforce, Hubspot, Mailchimp og Slack.

Opdatering: OTC har på sin hjemmeside helt usædvanligt valgt at tilføje en advarsel mod at investere i Fastbase.

Fastbases administrerende direktør Rasmus Refer har tidligere stået i spidsen for den konkursramte danske søgemaskine Masterseek.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere