Artikel top billede

Nu melder TDC også afbud til Mobile World Congress

Den danske televirksomhed TDC har valgt at droppe deltagelsen i den store mobilkonference Mobile World Congress, der snart løber af stablen i Barcelona.

På grund af frygten for coronavirus melder den danske televirksomhed TDC nu også afbud til den store mobilkonference Mobile World Congress, der efter planen løber af stablen fra den 24 til 27. februar, skriver ITWatch.

Dermed følger TDC i kølvandet på store tech-virksomheder som Samsung, Sony, Ericsson og Amazon, der også har aflyst deres aktiviteter på konferencen af hensyn til medarbejdere helbred og sikkerhed.

Læs også: Chokudmelding fra Samsung før kæmpe mobilmesse: Vi aflyser alle aktiviteter.

"Vi kan bekræfte, at TDC, som følge af den aktuelle smitteudbredelse af coronavirussen, har valgt at trække sig fra den globale MWC-konference i Barcelona. TDC vurderer risici fra sag til sag," lyder det i en skriftlig kommentar fra TDC til ITWatch.

Såfremt at konferencen bliver afviklet som planlagt, vil der således være tale om en yderst amputeret konference, der normalt bliver betragtet som verdens største konference for mobilselskaber, mobilproducenter og netværksselskaber.

Konferencen har eksisteret siden 1987 og frem til 2006 blev den under navnet 3GSM World afviklet i den franske badeby Cannes.

Læs også: Mobile World Congress ramt af faneflugt: Nu trækker også Amazon sig på grund af corona-frygt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere