Chokudmelding fra Samsung før kæmpe mobilmesse: Vi aflyser alle aktiviteter

Klodens største mobilproducent aflyser alle aktiviteter ved årets udgave af kæmpemessen MWC.

"Grundet Corona-virus har Samsung valgt at aflyse alle aktiviteter på MWC".

Det er den enkle besked, Computerworld modtog fra Samsungs pressebureau omkring to uger før, at kæmpemessen Mobile World Congress går i luften i Barcelona, Spanien.

Dermed deltager klodens førende mobilproducent ikke til det, der vanligt er klodens største mobil- og netværksmesse.

Samsung fastholder dog fortsat at afholde det kommende 'Unpacked'-event, hvor Samsung næste top-smartphones, Galaxy S20, vil præsenteres.

Se også: Samsungs næste topmobil er på trapperne: Her er det der kan forventes af Galaxy S20

Den sydkoreanske tech-gigant slutter sig i stedet til den voksende skare af virksomheder, der fravælger messen af frygt for coronavirus-smitte.

Tidligere på ugen meldte den anden sydkoreanske tech-kæmpe, LG, afbud, mens Svenske Ericsson tidligere på dagen meddelte, at man ville undgå årets udgave af MWC-messen.

Messen, der tiltrækker mere end 100.000 besøgende fra 200 lande, ser dog ud til at blive særdeles udfordret af coronavirus-epidemien i Kina.

Sygdommen har indtil videre krævet 637 ofre, hvoraf de 636 omkom i Kina.

Siden den nye coronavirus brød ud omkring nytårsskiftet, har den smitsomme og dødelige sygdom også gradvist udfordret tech-branchen.

Læs også: Coronavirus lammer tech-industrien: Apple har kun få dage til at undgå store konsekvenser

Mobile World Congress ramt af faneflugt: Nu trækker også Amazon sig på grund af corona-frygt.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere


Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.