Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Chokudmelding fra Samsung før kæmpe mobilmesse: Vi aflyser alle aktiviteter

Klodens største mobilproducent aflyser alle aktiviteter ved årets udgave af kæmpemessen MWC.

"Grundet Corona-virus har Samsung valgt at aflyse alle aktiviteter på MWC".

Det er den enkle besked, Computerworld modtog fra Samsungs pressebureau omkring to uger før, at kæmpemessen Mobile World Congress går i luften i Barcelona, Spanien.

Dermed deltager klodens førende mobilproducent ikke til det, der vanligt er klodens største mobil- og netværksmesse.

Samsung fastholder dog fortsat at afholde det kommende 'Unpacked'-event, hvor Samsung næste top-smartphones, Galaxy S20, vil præsenteres.

Se også: Samsungs næste topmobil er på trapperne: Her er det der kan forventes af Galaxy S20

Den sydkoreanske tech-gigant slutter sig i stedet til den voksende skare af virksomheder, der fravælger messen af frygt for coronavirus-smitte.

Tidligere på ugen meldte den anden sydkoreanske tech-kæmpe, LG, afbud, mens Svenske Ericsson tidligere på dagen meddelte, at man ville undgå årets udgave af MWC-messen.

Messen, der tiltrækker mere end 100.000 besøgende fra 200 lande, ser dog ud til at blive særdeles udfordret af coronavirus-epidemien i Kina.

Sygdommen har indtil videre krævet 637 ofre, hvoraf de 636 omkom i Kina.

Siden den nye coronavirus brød ud omkring nytårsskiftet, har den smitsomme og dødelige sygdom også gradvist udfordret tech-branchen.

Læs også: Coronavirus lammer tech-industrien: Apple har kun få dage til at undgå store konsekvenser

Mobile World Congress ramt af faneflugt: Nu trækker også Amazon sig på grund af corona-frygt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere