Artikel top billede

Chokudmelding fra Samsung før kæmpe mobilmesse: Vi aflyser alle aktiviteter

Klodens største mobilproducent aflyser alle aktiviteter ved årets udgave af kæmpemessen MWC.

"Grundet Corona-virus har Samsung valgt at aflyse alle aktiviteter på MWC".

Det er den enkle besked, Computerworld modtog fra Samsungs pressebureau omkring to uger før, at kæmpemessen Mobile World Congress går i luften i Barcelona, Spanien.

Dermed deltager klodens førende mobilproducent ikke til det, der vanligt er klodens største mobil- og netværksmesse.

Samsung fastholder dog fortsat at afholde det kommende 'Unpacked'-event, hvor Samsung næste top-smartphones, Galaxy S20, vil præsenteres.

Se også: Samsungs næste topmobil er på trapperne: Her er det der kan forventes af Galaxy S20

Den sydkoreanske tech-gigant slutter sig i stedet til den voksende skare af virksomheder, der fravælger messen af frygt for coronavirus-smitte.

Tidligere på ugen meldte den anden sydkoreanske tech-kæmpe, LG, afbud, mens Svenske Ericsson tidligere på dagen meddelte, at man ville undgå årets udgave af MWC-messen.

Messen, der tiltrækker mere end 100.000 besøgende fra 200 lande, ser dog ud til at blive særdeles udfordret af coronavirus-epidemien i Kina.

Sygdommen har indtil videre krævet 637 ofre, hvoraf de 636 omkom i Kina.

Siden den nye coronavirus brød ud omkring nytårsskiftet, har den smitsomme og dødelige sygdom også gradvist udfordret tech-branchen.

Læs også: Coronavirus lammer tech-industrien: Apple har kun få dage til at undgå store konsekvenser

Mobile World Congress ramt af faneflugt: Nu trækker også Amazon sig på grund af corona-frygt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere