Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Mobile World Congress ramt af faneflugt: Nu trækker også Amazon sig på grund af corona-frygt

Amazon trækker sig fra den store mobilmesse Mobile World Congress på grund af frygt for corona-virussen. Mange andre store selskaber bliver også væk.

Mægtige Amazon dropper at deltage på verdens måske vigtigste messe for mobil-industrien, Mobile World Congress, der løber af stablen fra 24. til 27. februar.

Dermed følger Amazon trop på en række andre store tech-selskaber, der i de seneste dage har meddelt, at de bliver væk fra mobil-messen, som ser ud til at blive en skygge af sig selv.

Således meddelte verdens største mobil-producent, Samsung, fredag at selskabet ikke vil deltage på årets MWC.

Det kan du læse mere om her: Chokudmelding fra Samsung før kæmpe mobilmesse: Vi aflyser alle aktiviteter.

Også Ericsson, Nvidia og LG har droppet deltagelsen på messen.

I alle tilfælde skyldes beslutningerne om at blive væk frygt for corona-virussen.

Amazon meddeler, at selskabet trækker sig fra at ‘udstille og deltage på Mobile World Congress 2020’ på grund af ‘udbrud og fortsatte bekymringer om den nye corona-virus.’

På messen havde Amazon ellers planlagt betydeligt tryk for cloud-selskabet Amazon Web Services, der blandt andet skulle stå for en hel dags konference-spor på MWC’s første dag.

AWS havde desuden købt en meget stor stand i udstillingsområdet.

Arrangørerne af MWC har meddelt, at alle deltagere fra den kinesiske Hubei-provins er forment adgang. Det er her, at corona-virussen er blevet opdaget.

Typisk deltager omkring 6.000 kinesere på MWC. Både kinesiske Huawei og ZTE har meddelt, at de planlægger at deltage, men selskabet har beordret alle medarbejdere, der kommer fra Kina, til at opholde sig en periode i isolation for at sikre, at de er fri for smitte.

Læs også:

Forstå verdens mægtigste cloud-selskab: Her er fire vigtige pointer om AWS efter kæmpe-konferencen AWS re:Invent i Las Vegas

Apple lukker alle sine butikker i Kina på grund af virusudbrud

Virusfrygt breder sig til tech-verdenen: Facebook forbyder ansatte at rejse til KinaPremium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.