Artikel top billede

Konsulenthuset Nine kan være på vej mod salg: Ejere på udkig efter køber til selskabet

Stifterne af konsulenthuset Nine med mere end 100 medarbejdere er på jagt efter en køber til selskabet.

Konsulenthuset Nine med mere end 100 medarbejdere er så småt gået i gang med at lede efter en køber, som er interesseret i at overtage selskabet.

Ifølge InsideBusiness har selsakbet efter et internt opgør hyret en rådgiver, der skal afsøge markedet for mulige køberne for ejerne, Christian Hoffmann og topchef Jacob Strange.

Han siger til mediet, at de to ejere er begyndt at 'sondere terrænet' med henblik på at få afklaret, om der er muligheder i markedet.

Nine blev grundlagt i 2007 af Christian Hoffman og Jacob Strange, der var med til at forme selskabet i 2008.

Christian Hoffmann besluttede i 2019 at trække sig fra posten som administrerende direktør og i stedet indlede en professionel bestyrelseskarriere.

Dengang overled han posten som CEO til Louise Sparff-Bruun, som skulle dele ledelsen af selskabet med COO Jacob Strange.

Det kan du læse mere om her: Medstifter og topchef i dansk konsulenthus træder tilbage efter 12 år: Vil nu jagte ny karriere.

Nine, der har hovedkvarter på Kongens Nytorv midt i København, landede i seneste regnskabsår en bruttofortjeneste på knap 120 millioner kroner og et overskud på små 25 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere