Stort nederlag til Microsoft Teams: IBM vælger Slack til sine 350.000 medarbejdere

Arbejdsværktøjet Slack har netop fået en storsejr i hus. It-giganten IBM, der har 350.000 medarbejdere på verdensplan, har nemlig valgt at gå med Slack frem for Microsoft Teams.

Kommunikationsplatformen Slack har netop fået en af de helt store kunder i butikken.

Den globale it-gigant IBM har valgt Slack som internt arbejdsværktøj.

Valget bliver således også et fravalg af rivalen, Microsoft Teams.

Det skriver mediet The Verge.

IBM skal nu til at udrulle værktøjet til selskabets mere end 350.000 medarbejdere globalt.

"Vi går væg-til-væg med IBM - det er basalt set den største skala, der findes. Nu ved vi, at Slack vil fungere for de største organisationer i verden," lyder det fra Slacks administrerende direktør, Stewart Butterfield, ifølge mediet.

Læs også: Microsoft Teams runder vild milepæl: Har næsten dobbelt så mange aktive brugere som Slack

Med den kommende udrulning bliver IBM den suverænt største kunde, som Slack har. IBM har dog været kunde i forretningen gennem en årrække, bare i mindre skala.

Microsoft Teams, der er en del af Office 365-universet, og Slack, der er en selvstændig applikation, har kæmpet om kundernes gunst de sidste år, hvor førstnævnte har fået lavet et solidt forspring efterhånden.

Microsoft Teams har i dag omkring 20 millioner aktive brugere om dagen, hvor Slack har omkring 12 millioner, skriver mediet.

Læs også: Slack puster nyt liv i krigen med Microsoft Teams: “Kunderne vælger i stort tal at betale for Slack, selv om de allerede har betalt for Teams”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Cisco Webex: Giv medarbejderne fleksible arbejdsforhold med et højteknologisk og sikkert webbaseret online-mødesystem
Corona-krisen har for alvor gjort fleksible arbejdsforhold til dagligdag, og for mange virksomheder bliver det også en del af fremtiden. En vigtig del af den udvikling er sikre og effektive samarbejdssystemer, så medarbejdere kan holde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i høj kvalitet. I dette whitepaper fra Netteam får du indsigt i Cisco Webex, som er et webbaseret online mødesystem. Det er en sikker og brugervenlig løsning, der integrerer både audio, video og webkonferencer. Et enkelt tryk på knappen og du er i gang med et møde, hvor du kan se, høre, skrive på whiteboard og dele dokumenter med andre mødedeltagere. Det hele er beskyttet af Cisco Talos sikkerhedsintelligens, som er markedets stærkeste beskyttelse mod cyberangreb.