Artikel top billede

Stort nederlag til Microsoft Teams: IBM vælger Slack til sine 350.000 medarbejdere

Arbejdsværktøjet Slack har netop fået en storsejr i hus. It-giganten IBM, der har 350.000 medarbejdere på verdensplan, har nemlig valgt at gå med Slack frem for Microsoft Teams.

Kommunikationsplatformen Slack har netop fået en af de helt store kunder i butikken.

Den globale it-gigant IBM har valgt Slack som internt arbejdsværktøj.

Valget bliver således også et fravalg af rivalen, Microsoft Teams.

Det skriver mediet The Verge.

IBM skal nu til at udrulle værktøjet til selskabets mere end 350.000 medarbejdere globalt.

"Vi går væg-til-væg med IBM - det er basalt set den største skala, der findes. Nu ved vi, at Slack vil fungere for de største organisationer i verden," lyder det fra Slacks administrerende direktør, Stewart Butterfield, ifølge mediet.

Læs også: Microsoft Teams runder vild milepæl: Har næsten dobbelt så mange aktive brugere som Slack

Med den kommende udrulning bliver IBM den suverænt største kunde, som Slack har. IBM har dog været kunde i forretningen gennem en årrække, bare i mindre skala.

Microsoft Teams, der er en del af Office 365-universet, og Slack, der er en selvstændig applikation, har kæmpet om kundernes gunst de sidste år, hvor førstnævnte har fået lavet et solidt forspring efterhånden.

Microsoft Teams har i dag omkring 20 millioner aktive brugere om dagen, hvor Slack har omkring 12 millioner, skriver mediet.

Læs også: Slack puster nyt liv i krigen med Microsoft Teams: “Kunderne vælger i stort tal at betale for Slack, selv om de allerede har betalt for Teams”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere