Artikel top billede

Deloitte køber dansk it-sikkerhedsvirksomhed

Deloitte har købt en mindre dansk it-sikkerhedsvirksomhed, der skal sætte endnu mere fart på revisions- og konsulenthusets bestræbelser inden for it-sikkerhed.

Deloittes såkaldte Risk Advisory-forretning har de seneste år satset og investeret massivt i markedet for cybersikkerhed.

Målet er tocifret vækst på markedet for it-sikkerhed til virksomheder.

Til at styrke de ambitioner har Deloitte haft checkhæftet fremme og købt Draware - en mindre dansk it- og cybersikkerhedsbutik.

Det skriver Børsen.

Draware omsatte for 40 millioner kroner i 2018 og tilføjer software til Deloittes it-sikkerhedsforretning, der ind til nu har været baseret på implementering og rådgivning.

"Det, vi kan mærke hos vores kunder, er, at når vi har ydet rådgivning eller en anden ydelse, så står de mange gange efterladt tilbage alene i forhold til, hvilke produkter der skal vælges," lyder det fra Thomas Brun, chef for Deloittes Risk Advisory-forretning

Risk Advisory-afdelingen udgør cirka syv procent af Deloitte Danmarks samlede omsætning på 3,7 milliarder kroner.

I dag arbejder over 100 mennesker direkte med it-sikkerhed hos Deloitte, lyder det.

Læs også: Stort revisionshus udvalgt efter haste-proces: Skal stå i spidsen for undersøgelse af dansk politi
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere