Artikel top billede

Deloitte køber dansk it-sikkerhedsvirksomhed

Deloitte har købt en mindre dansk it-sikkerhedsvirksomhed, der skal sætte endnu mere fart på revisions- og konsulenthusets bestræbelser inden for it-sikkerhed.

Deloittes såkaldte Risk Advisory-forretning har de seneste år satset og investeret massivt i markedet for cybersikkerhed.

Målet er tocifret vækst på markedet for it-sikkerhed til virksomheder.

Til at styrke de ambitioner har Deloitte haft checkhæftet fremme og købt Draware - en mindre dansk it- og cybersikkerhedsbutik.

Det skriver Børsen.

Draware omsatte for 40 millioner kroner i 2018 og tilføjer software til Deloittes it-sikkerhedsforretning, der ind til nu har været baseret på implementering og rådgivning.

"Det, vi kan mærke hos vores kunder, er, at når vi har ydet rådgivning eller en anden ydelse, så står de mange gange efterladt tilbage alene i forhold til, hvilke produkter der skal vælges," lyder det fra Thomas Brun, chef for Deloittes Risk Advisory-forretning

Risk Advisory-afdelingen udgør cirka syv procent af Deloitte Danmarks samlede omsætning på 3,7 milliarder kroner.

I dag arbejder over 100 mennesker direkte med it-sikkerhed hos Deloitte, lyder det.

Læs også: Stort revisionshus udvalgt efter haste-proces: Skal stå i spidsen for undersøgelse af dansk politi




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere