Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Deloitte køber dansk it-sikkerhedsvirksomhed

Deloitte har købt en mindre dansk it-sikkerhedsvirksomhed, der skal sætte endnu mere fart på revisions- og konsulenthusets bestræbelser inden for it-sikkerhed.

Deloittes såkaldte Risk Advisory-forretning har de seneste år satset og investeret massivt i markedet for cybersikkerhed.

Målet er tocifret vækst på markedet for it-sikkerhed til virksomheder.

Til at styrke de ambitioner har Deloitte haft checkhæftet fremme og købt Draware - en mindre dansk it- og cybersikkerhedsbutik.

Det skriver Børsen.

Draware omsatte for 40 millioner kroner i 2018 og tilføjer software til Deloittes it-sikkerhedsforretning, der ind til nu har været baseret på implementering og rådgivning.

"Det, vi kan mærke hos vores kunder, er, at når vi har ydet rådgivning eller en anden ydelse, så står de mange gange efterladt tilbage alene i forhold til, hvilke produkter der skal vælges," lyder det fra Thomas Brun, chef for Deloittes Risk Advisory-forretning

Risk Advisory-afdelingen udgør cirka syv procent af Deloitte Danmarks samlede omsætning på 3,7 milliarder kroner.

I dag arbejder over 100 mennesker direkte med it-sikkerhed hos Deloitte, lyder det.

Læs også: Stort revisionshus udvalgt efter haste-proces: Skal stå i spidsen for undersøgelse af dansk politi
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere