Artikel top billede

Deloitte køber dansk it-sikkerhedsvirksomhed

Deloitte har købt en mindre dansk it-sikkerhedsvirksomhed, der skal sætte endnu mere fart på revisions- og konsulenthusets bestræbelser inden for it-sikkerhed.

Deloittes såkaldte Risk Advisory-forretning har de seneste år satset og investeret massivt i markedet for cybersikkerhed.

Målet er tocifret vækst på markedet for it-sikkerhed til virksomheder.

Til at styrke de ambitioner har Deloitte haft checkhæftet fremme og købt Draware - en mindre dansk it- og cybersikkerhedsbutik.

Det skriver Børsen.

Draware omsatte for 40 millioner kroner i 2018 og tilføjer software til Deloittes it-sikkerhedsforretning, der ind til nu har været baseret på implementering og rådgivning.

"Det, vi kan mærke hos vores kunder, er, at når vi har ydet rådgivning eller en anden ydelse, så står de mange gange efterladt tilbage alene i forhold til, hvilke produkter der skal vælges," lyder det fra Thomas Brun, chef for Deloittes Risk Advisory-forretning

Risk Advisory-afdelingen udgør cirka syv procent af Deloitte Danmarks samlede omsætning på 3,7 milliarder kroner.

I dag arbejder over 100 mennesker direkte med it-sikkerhed hos Deloitte, lyder det.

Læs også: Stort revisionshus udvalgt efter haste-proces: Skal stå i spidsen for undersøgelse af dansk politi
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.