Artikel top billede

Elon Musk langer ud efter Bill Gates: For at være ærlig har mine samtaler med ham været undervældende

Tesla-stifteren Elon Musk er efter alt at dømme ikke videre imponeret over Microsoft-stifteren Bill Gates. En del af forklaringen skal dog muligvis findes i, at Gates har valgt Porsches elbil i stedet for en Tesla.

Tesla- og SpaceX-stifteren Elon Musk er tilsyneladende ikke Bill Gates største fan.

Det afslører han på Twitter som reaktion på, at Bill Gates i et interview med Youtube-stjernen Marque Brown fortalte, at han havde investeret i Porsches elbil, Taycan.

I interviewet fremhæver Bill Gates ellers Tesla for at have bidraget til en grøn omstilling i bilindustrien.

”Her er det især Tesla, hvis jeg skal fremhæve en virksomhed, der har drevet den forandring,” siger Bill Bill i Gates interviewet.

En undervældende oplevelse

Men da en Twitter-bruger for nyligt spurgte Elon Musk om han er skuffet over, at "en intelligent fyr" som Bill Gates valgte en Porsche i stedet for en Tesla, lyder svaret fra Musk:

”Mine samtaler med Gates har været undervældende, hvis jeg skal være ærlig,” skriver Elon Musk.

Porsche Taycan kan i den hurtigste udgave accelerere fra 0 – 100 på 2,8 sekunder og har en topfart på 260 km i timen.

Læs også: Elon Musk tæt på at udløse første del af vanvittig lønpakke
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere