Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix fjerner gratis tilbud for danske kunder

Danske Netflix-kunder kan ikke længere få en gratis prøveperiode. Et tilbud der har eksisteret siden 2012, men som nu bliver fjernet i store dele af verden.

Nye Netflix kunder i Danmark kan ikke længere få den første måned gratis, når de bruger tjenesten.

Det skriver det danske streaming-medie Flixfilm.

Ifølge mediet har tilbuddet om at få den første måned gratis eksisteret siden, at tjenesten blev lanceret i Danmark i 2012.

I stedet for den gratis måned vælger Netflix nu at tilbyde en række mindre rabatter på udvalgte abonnementer. Eksempelvis kan du i øjeblikket få et såkaldt Premium-abonnement hos
Netflix til 99 kroner i den første måned. Normalprisen lyder på 129 kroner.

Også fjernet i andre lande

Tilbuddet om at få den gratis måned gratis blev allerede i december fjernet for kunder i Storbritannien og Indien.

Og følge mediet Flatpanels har Netflix også droppet den gratis prøveperiode i Sverige, Norge, Holland og Belgien, mens den gratis prøveperiode stadig ifølge Flatpanels stadig er tilgængelig i Tyskland.

Ændringen kommer samtidig med, at konkurrencen på streaming-markedet er steget i takt med, at Apple og ikke mindst Disney har gjort sit indtog på markedet. Det er sket med abonnementpriser, der ligger på et lavere niveau end hos de etablerede tjenester.

Læs også: Nordisk streamingtjeneste varsler: Dit Netflix kommer til at stige i pris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere