Artikel top billede

Nordisk streamingtjeneste varsler: Dit Netflix kommer til at stige i pris

Det kan bliver dyrere at abonnere på streamingtjeneste som Netflix og HBO, lyder det fra mediekoncernen bag streamingtjenesten Viaplay.

I fremtiden vil det blive dyrere for dig at abonnere på streamingtjenester som Netflix, HBO og Viaplay.

Det forudser den nordiske mediekoncernen bag streamingtjeneste Viaplay, Nordic Entertaintment Group (NEG), ifølge ehversmediet Finans.

Vurderingen kommer efter, at Netflix i Norge har valgt at hæve prisen for selskabets dyreste streamingpakke fra 139 til 159 norske kroner.

”Generelt set vil priserne blive påvirket af vores og andre udbyderes massive investeringer i teknologi og indhold," siger Anders Jensen, administrerende direktør for NEG.

Netflix oplyser dog i et skriftligt svar til Finans, at selskabet ikke har planer om at hæve i Danmark og den samme melding kommer fra HBO Nordic.

I USA har der da omvendt også været varslet en decideret priskrig på streamingtjenester efter, at både Apple og Disney har lanceret tjenester til et prisniveau, der er lavere end de etablerede tjenester.

Viaplay har ifølge Finans 1,5 millioner abonnenter.

Læs også: Analytiker: Priskrig kan tvinge Netflix til at vise reklamer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere