Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Nordisk streamingtjeneste varsler: Dit Netflix kommer til at stige i pris

Det kan bliver dyrere at abonnere på streamingtjeneste som Netflix og HBO, lyder det fra mediekoncernen bag streamingtjenesten Viaplay.

I fremtiden vil det blive dyrere for dig at abonnere på streamingtjenester som Netflix, HBO og Viaplay.

Det forudser den nordiske mediekoncernen bag streamingtjeneste Viaplay, Nordic Entertaintment Group (NEG), ifølge ehversmediet Finans.

Vurderingen kommer efter, at Netflix i Norge har valgt at hæve prisen for selskabets dyreste streamingpakke fra 139 til 159 norske kroner.

”Generelt set vil priserne blive påvirket af vores og andre udbyderes massive investeringer i teknologi og indhold," siger Anders Jensen, administrerende direktør for NEG.

Netflix oplyser dog i et skriftligt svar til Finans, at selskabet ikke har planer om at hæve i Danmark og den samme melding kommer fra HBO Nordic.

I USA har der da omvendt også været varslet en decideret priskrig på streamingtjenester efter, at både Apple og Disney har lanceret tjenester til et prisniveau, der er lavere end de etablerede tjenester.

Viaplay har ifølge Finans 1,5 millioner abonnenter.

Læs også: Analytiker: Priskrig kan tvinge Netflix til at vise reklamer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere