Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Nordisk streamingtjeneste varsler: Dit Netflix kommer til at stige i pris

Det kan bliver dyrere at abonnere på streamingtjeneste som Netflix og HBO, lyder det fra mediekoncernen bag streamingtjenesten Viaplay.

I fremtiden vil det blive dyrere for dig at abonnere på streamingtjenester som Netflix, HBO og Viaplay.

Det forudser den nordiske mediekoncernen bag streamingtjeneste Viaplay, Nordic Entertaintment Group (NEG), ifølge ehversmediet Finans.

Vurderingen kommer efter, at Netflix i Norge har valgt at hæve prisen for selskabets dyreste streamingpakke fra 139 til 159 norske kroner.

”Generelt set vil priserne blive påvirket af vores og andre udbyderes massive investeringer i teknologi og indhold," siger Anders Jensen, administrerende direktør for NEG.

Netflix oplyser dog i et skriftligt svar til Finans, at selskabet ikke har planer om at hæve i Danmark og den samme melding kommer fra HBO Nordic.

I USA har der da omvendt også været varslet en decideret priskrig på streamingtjenester efter, at både Apple og Disney har lanceret tjenester til et prisniveau, der er lavere end de etablerede tjenester.

Viaplay har ifølge Finans 1,5 millioner abonnenter.

Læs også: Analytiker: Priskrig kan tvinge Netflix til at vise reklamer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere