Tradeshift er fordoblet i værdi på to år: Sigter efter børsnotering næste år

Den danske iværksættersucces Tradeshift har mere end fordoblet på bare to år. Det sker efter flere kapitalindsprøjtninger senest på svimlende 1,6 milliarder kroner.

I løbet af de sidste to år er tech-virksomheden Tradeshift blevet fordoblet i værdi.

Det sker efter den seneste kapitaltilførsel på 1,6 milliarder kroner, der løfter det samlede beløb, som selskabet har rejst op på 4,4 milliarder kroner.

Det skriver Børsen.

"Det er en eksponentiel kurve, vi har gang i lige nu. De mange første år er en investering i platform, netværk og global infrastruktur. Når man har det, så bliver det lettere og lettere at udnytte det til at skabe værdi," siger administrerende direktør i selskabet, Christian Lanng, til avisen.

Selskabet planlægger at blive børsnoteret i løbet af 2021, fortæller Christian Lanng til Børsen.

Har fyret mere end 100 ansatte
Det danskstiftede selskab har ellers været inde i en turbulent periode, hvor man har været tvunget til at fyre mere end 100 medarbejdere.

Fyringsrunden blev gennemført i midten af januar og ramte medarbejdere på selskabets kontor i København, men også hovedkontoreret i San Francisco er blandt den række af afdelinger over hele verden, der er blevet blevet ramt.

Læs mere her: Danske Tradeshift i stor fyringsrunde: Fyrer trecifret antal medarbejdere - se hvorfor her

Mikkel Hippe Brun, der er medstifter af Tradeshift og chef for selskabets asiatiske forretning, har tidligere fortalt til Computerworld, at selskabet har fyret et trecifret antal medarbejdere.

Han vil dog ikke sætte præcist tal på antallet af fyrede eller oplyse, hvor stor en procentdel af arbejdsstyrken det drejer sig om.

“Jeg bliver nødt til at svare lidt henholdende, når du spørger om specifikke tal. For der foregår stadigvæk nogle konsultationer rundt omkring i verden, hvor vi er underlagt forskellige regler om varslinger og muligheder for at komme med indsigelser,” lød det fra Mikkel Hippe Brun til Computerworld tidligere på måneden.

Han oplyser dog, at selskabet stadig har flere end 1.000 ansatte på verdensplan.

Læs også: "Der dukkede et udbrud af coronavirus op i Suzhou, hvor vi i Tradeshift har vores kinesiske afdeling"


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar med Miracle 42 og Red Hat

På dette webinar får du indblik i, hvorledes Hyperconverged Infrastructure fra Red Hat forenkler storage, netværk og servere i én enkelt løsning, som er nem at implementere og drifte – og ikke mindst med kæmpe besparelser. Ingen tomme managements slides men derimod et realistisk indblik i, hvordan du kan optimere dine kunders datacenter – og ikke mindst differentiere din og deres forretning.

28. maj 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Kom godt i gang med Microsoft Teams.

Microsoft Teams er den nye samarbejdsplatform for internt og eksternt samarbejde, når I skal kommunikere og samarbejde på tværs i teamet eller afdelingerne. På denne morgenbriefing får du en introduktion til Microsoft Teams og programmets mange muligheder, så du kan få et overblik over hvordan, man kan anvende programmet til en mere effektiv arbejdsdag.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
"Udover alle de sensorer, der er bygget ind i vores nye fabrikker, er vi begyndt at putte sensorer på vores net og trawlere"
"Ud over alle de sensorer, der er bygget ind i vores nye fabrikker, så har vi nu også indgået et samarbejde med Aarhus Universitet, der gør, at vi putter sensorer på vores net og trawlere"
Computerworld
IBM fyrer tusindvis af medarbejdere i stor fyringsrunde
Med IBM’s nytiltrådte topchef ved roret fyrer selskabet nu tusindvis af medarbejdere i stor fyringsrunde, der sigter blandt andet efter at gøre selskabet mere agilt.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?