Topnyhed:Her er Oracles nye danske topchef: Overtager posten fra Ingrid Mjøen

Artikel top billede

Virksomhederne står på spring for at fingre i danske it-kandidater: "Der er virkelig stort pres på - mange får tilbudt job, før de er færdige"

Virksomhederne kæmper om de unge it-kyndiges gunst. IT-Universitetet er en af kamppladserne, hvor bejleriet finder sted. Her ser rektor Martin Zachariasen en stigende interesse fra virksomhederne side, der er hurtige til at lægge billet ind hos de studerende.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få ITU-rektorens vurdering af virksomhedernes flirt med de studerende
  • Hvilke uddannelser, der er mest efterspurgt på ITU
  • Hvor mange af universitets studerende, der får job efter endt uddannelse
511
2:45 min
De unge mennesker med it-tække er en attraktiv vare for virksomhederne, der i stigende grad har brug for flere hænder på tastaturerne.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Oracle klar med afløser for Ingrid Mjøen: Her er den nye danske topchef
Oracle har udnævnt ny CEO for den danske forretning. Den nye landechef overtager nu tøjlerne fra Ingrid Mjøen, der er rykket videre til en international stilling i Oracle.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.