Artikel top billede

Salesforces topchef stopper efter to år på posten

Efter at have fungeret som co-CEO i to år stopper Keith Block på posten hos Salesforce. Fremover skal selskabet igen nøjes med en enkelt topchef.

Efter to år med to ligestillede CEO's stopper den ene af duoen i forbindelse med selskabets seneste regnskab.

Det er den seneste tilkomende af de to, keith Block, der ikke længere fortsætter som CEO.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie CNBC.

Dermed er Marc Benioff nu eneste mand i toppen af Salesforce.

"Det har været den største fornøjelse at lede teamet med Marc, der har mere end firedoblet Salesforce fra en omsætning på fire milliarder dollars, da jeg sluttede mig til i 2013 til over 17 milliarder dollar sidste år," siger den afgående CEO.

Læs også: Salesforce-boss advarer mod at lade designerne og projekttankegang dominere: "Hvorfor i alverden vil du behandle dine kunder som et projektforløb, som du derefter lukker ned?"

Block forlader dog ikke selskabet helt. Han fortsætter i en konsulent-rolle og kommer til fortsat at arbejde tæt sammen med virksomheden.

"At stå side om side med Marc har været fantastisk og jeg er evigt taknemmelig for vores venskab og stolt af den kurs virksomheden er på," lød det fra Keith Block.

Dansk udskiftning

Bare to dage tidligere sagde den nordiske chef for Salesforce også farvel til selskabet.

Danske Michael Zink valgte at forlade virksomheden ved udgangen af april.

Michael Zink sad på den nordiske toppost i bare halvandet år.

Læs mere her: Danske Michael Zink stopper som nordisk topchef for Salesforce
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere