Artikel top billede

Gratis til Premium-abonnenter: Læs hele Computerworlds store tema-magasin om kampen om it-talenterne 2020

Regeringen er klar med flere initiativer for at sikre, at danske virksomheder i fremtiden kan ansætte de kvalificerede it-medarbejdere, som de har brug for. Det fortæller uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) i et stort interview i dette temamagasin fra Computerworld. Læs magasinet online her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om regeringens plan for at få mange flere unge til at tage en it-uddannelse
  • Netcompanys André Rogaczewski er en af initiativtagerne til Teknologipagten - i dette temamagasin gør vi status på projektet efter to år
  • Læs historien om it-driftsleder Henrik Friis der blev fyret efter 20 år i samme firma
296
1:30 min
Regeringen er klar med flere initiativer for at sikre, at danske virksomheder i fremtiden kan ansætte de kvalificerede it-medarbejdere, de har brug for.

Det fortæller uddannelses- og forskningsminister, Ane Halsboe-Jørgensen (S) i et stort interview i dette temamagasin fra Computerworld.

Men spørgsmålet er, om det er nok?

Netcompanys André Rogaczewski er en af initiativtagerne til Teknologipagten - i dette temamagasin gør André Rogaczewski status på projektet efter to års levetid.

Det er blot nogle af artiklerne i Computerworlds 52 siders tema-magasin om kampen om it-talenterne, som du kan læse herunder som Premium-abonnent.

I magasinet kan du blandt andet læse om: