Artikel top billede

Gratis til Premium-abonnenter: Læs hele Computerworlds store tema-magasin om kampen om it-talenterne 2020

Regeringen er klar med flere initiativer for at sikre, at danske virksomheder i fremtiden kan ansætte de kvalificerede it-medarbejdere, som de har brug for. Det fortæller uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) i et stort interview i dette temamagasin fra Computerworld. Læs magasinet online her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om regeringens plan for at få mange flere unge til at tage en it-uddannelse
  • Netcompanys André Rogaczewski er en af initiativtagerne til Teknologipagten - i dette temamagasin gør vi status på projektet efter to år
  • Læs historien om it-driftsleder Henrik Friis der blev fyret efter 20 år i samme firma
296
1:30 min
Regeringen er klar med flere initiativer for at sikre, at danske virksomheder i fremtiden kan ansætte de kvalificerede it-medarbejdere, de har brug for.

Det fortæller uddannelses- og forskningsminister, Ane Halsboe-Jørgensen (S) i et stort interview i dette temamagasin fra Computerworld.

Men spørgsmålet er, om det er nok?

Netcompanys André Rogaczewski er en af initiativtagerne til Teknologipagten - i dette temamagasin gør André Rogaczewski status på projektet efter to års levetid.

Det er blot nogle af artiklerne i Computerworlds 52 siders tema-magasin om kampen om it-talenterne, som du kan læse herunder som Premium-abonnent.

I magasinet kan du blandt andet læse om:

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

USA klar med ambitiøs national it-sikkerhedsplan: Syv særlige initiativer skal forbedre USA's it-sikkerhed markant

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Humacs leveringstider på iPads og Airpod Max stiger til op mod seks måneder: "I øjeblikket kommer de slet ikke"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Stort patching-mareridt på vej: 24 år gamle sikkerhedshuller opdaget i wifi-standarden


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.