Artikel top billede

Seriepremiere: Den vilde robot- og AI-serie Westworld rykker uden for

Mennesker og maskiner kæmper videre udenfor parken i sæson 3 af den ambitiøse og komplekse serie.

Traditionelt har Johnny Cash siddet på titlen som The Man in Black.

Men efter den ambitiøse Sci-Fi-serie Westworld fik premiere på HBO i 2016, har den afdøde sanger delt titlen med Ed Harris, der rider dyster og sammenbidt rundt i verdens mest avancerede forlystelsespark. Hvilket ikke er helt uden risiko, da de stadig mere selvbevidste og våbenglade værtsandroider insisterer på at være med til at bestemme, hvor skabet skal stå.

Harris er også del af holdet, når serien vender tilbage med sæson tre den 16. marts på HBO Nordic, i øvrigt sammen med andre gamle kendinge. Blandt andet Evan Rachel Wood som Dolores, Thandie Newton (Maeve), Jeffrey Wright (Bernard) og Luke Hemsworth (Stubbs) m.m.

Med er også Aaron Paul – primært kendt som Jesse i Breaking Bad – i en helt ny rolle, når handlingen rykkes til en futuristisk udgave af den virkelige verden udenfor parken.

Strid mellem robotter

I sæson tre står kampen ikke blot mellem mennesker og hævntørstige androids, men også maskinerne imellem.

Eksempelvis kan man af traileren se, at Maeve får til opgave at slå Dolores ihjel (eller hvad man nu skal kalde det, når en robot deaktiveres endegyldigt).

Medskaber og showrunner Jonathan Nolan har bemærket, at sæson tre er inspireret af en idé om, at dystopia kan tage sig utroligt smukt ud, for ”selv om verden er rådden, kan den stadig være pæn,” som han udtrykker det.

Traileren til sæson tre ser unægtelig også ud til at leve op til den imponerende produktionsmæssige kvalitet fra de to første sæsoner. Men handlingen er efter alt at dømme stadig temmelig kompleks.

Så man gør formentlig klogt i at se eller læse et recap eller to, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at kunne følge med; afslutningen af sæson to fik i hvert fald mangt en fan til at klø sig i hovedet og spørge, hvad pokker der egentlig lige skete dér..

Har man ikke allerede set traileren, så ligger den lige her.

Fakta: Westworld – sæson 3. Premiere: 16. marts. HBO Nordic.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere