Seriepremiere: Den vilde robot- og AI-serie Westworld rykker uden for

Mennesker og maskiner kæmper videre udenfor parken i sæson 3 af den ambitiøse og komplekse serie.

Traditionelt har Johnny Cash siddet på titlen som The Man in Black.

Men efter den ambitiøse Sci-Fi-serie Westworld fik premiere på HBO i 2016, har den afdøde sanger delt titlen med Ed Harris, der rider dyster og sammenbidt rundt i verdens mest avancerede forlystelsespark. Hvilket ikke er helt uden risiko, da de stadig mere selvbevidste og våbenglade værtsandroider insisterer på at være med til at bestemme, hvor skabet skal stå.

Harris er også del af holdet, når serien vender tilbage med sæson tre den 16. marts på HBO Nordic, i øvrigt sammen med andre gamle kendinge. Blandt andet Evan Rachel Wood som Dolores, Thandie Newton (Maeve), Jeffrey Wright (Bernard) og Luke Hemsworth (Stubbs) m.m.

Med er også Aaron Paul – primært kendt som Jesse i Breaking Bad – i en helt ny rolle, når handlingen rykkes til en futuristisk udgave af den virkelige verden udenfor parken.

Strid mellem robotter
I sæson tre står kampen ikke blot mellem mennesker og hævntørstige androids, men også maskinerne imellem.

Eksempelvis kan man af traileren se, at Maeve får til opgave at slå Dolores ihjel (eller hvad man nu skal kalde det, når en robot deaktiveres endegyldigt).

Medskaber og showrunner Jonathan Nolan har bemærket, at sæson tre er inspireret af en idé om, at dystopia kan tage sig utroligt smukt ud, for ”selv om verden er rådden, kan den stadig være pæn,” som han udtrykker det.

Traileren til sæson tre ser unægtelig også ud til at leve op til den imponerende produktionsmæssige kvalitet fra de to første sæsoner. Men handlingen er efter alt at dømme stadig temmelig kompleks.

Så man gør formentlig klogt i at se eller læse et recap eller to, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at kunne følge med; afslutningen af sæson to fik i hvert fald mangt en fan til at klø sig i hovedet og spørge, hvad pokker der egentlig lige skete dér..

Har man ikke allerede set traileren, så ligger den lige her.

Fakta: Westworld – sæson 3. Premiere: 16. marts. HBO Nordic.Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere


Computerworld Digital Summit Days 2021: Sæt kursen med de rigtige it-beslutninger

Tre dage med unik viden og inspiration til din digitale organisation. Temaerne er digitalisering, it-sikkerhed og intelligent ERP. Du kan være med, når vi sætter ideerne, eksemplerne og de gode digitale erfaringer i centrum. Det sker gennem interaktive debatpaneler, konkrete erfaringer og oplagte keynotes.

23. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Det Hvide Hus advarer mod Microsoft-sårbarhed fundet af dansk firma
Sårbarheden af Microsoft Exchange servere bliver fulgt fra Det Hvide Hus, hvor præsidentens toprådgiver for it-sikkerhed opfordrer alle til at matche hurtigst muligt.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.