Artikel top billede

Seriepremiere: Den vilde robot- og AI-serie Westworld rykker uden for

Mennesker og maskiner kæmper videre udenfor parken i sæson 3 af den ambitiøse og komplekse serie.

Traditionelt har Johnny Cash siddet på titlen som The Man in Black.

Men efter den ambitiøse Sci-Fi-serie Westworld fik premiere på HBO i 2016, har den afdøde sanger delt titlen med Ed Harris, der rider dyster og sammenbidt rundt i verdens mest avancerede forlystelsespark. Hvilket ikke er helt uden risiko, da de stadig mere selvbevidste og våbenglade værtsandroider insisterer på at være med til at bestemme, hvor skabet skal stå.

Harris er også del af holdet, når serien vender tilbage med sæson tre den 16. marts på HBO Nordic, i øvrigt sammen med andre gamle kendinge. Blandt andet Evan Rachel Wood som Dolores, Thandie Newton (Maeve), Jeffrey Wright (Bernard) og Luke Hemsworth (Stubbs) m.m.

Med er også Aaron Paul – primært kendt som Jesse i Breaking Bad – i en helt ny rolle, når handlingen rykkes til en futuristisk udgave af den virkelige verden udenfor parken.

Strid mellem robotter

I sæson tre står kampen ikke blot mellem mennesker og hævntørstige androids, men også maskinerne imellem.

Eksempelvis kan man af traileren se, at Maeve får til opgave at slå Dolores ihjel (eller hvad man nu skal kalde det, når en robot deaktiveres endegyldigt).

Medskaber og showrunner Jonathan Nolan har bemærket, at sæson tre er inspireret af en idé om, at dystopia kan tage sig utroligt smukt ud, for ”selv om verden er rådden, kan den stadig være pæn,” som han udtrykker det.

Traileren til sæson tre ser unægtelig også ud til at leve op til den imponerende produktionsmæssige kvalitet fra de to første sæsoner. Men handlingen er efter alt at dømme stadig temmelig kompleks.

Så man gør formentlig klogt i at se eller læse et recap eller to, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at kunne følge med; afslutningen af sæson to fik i hvert fald mangt en fan til at klø sig i hovedet og spørge, hvad pokker der egentlig lige skete dér..

Har man ikke allerede set traileren, så ligger den lige her.

Fakta: Westworld – sæson 3. Premiere: 16. marts. HBO Nordic.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere