Artikel top billede

Seriepremiere: Den vilde robot- og AI-serie Westworld rykker uden for

Mennesker og maskiner kæmper videre udenfor parken i sæson 3 af den ambitiøse og komplekse serie.

Traditionelt har Johnny Cash siddet på titlen som The Man in Black.

Men efter den ambitiøse Sci-Fi-serie Westworld fik premiere på HBO i 2016, har den afdøde sanger delt titlen med Ed Harris, der rider dyster og sammenbidt rundt i verdens mest avancerede forlystelsespark. Hvilket ikke er helt uden risiko, da de stadig mere selvbevidste og våbenglade værtsandroider insisterer på at være med til at bestemme, hvor skabet skal stå.

Harris er også del af holdet, når serien vender tilbage med sæson tre den 16. marts på HBO Nordic, i øvrigt sammen med andre gamle kendinge. Blandt andet Evan Rachel Wood som Dolores, Thandie Newton (Maeve), Jeffrey Wright (Bernard) og Luke Hemsworth (Stubbs) m.m.

Med er også Aaron Paul – primært kendt som Jesse i Breaking Bad – i en helt ny rolle, når handlingen rykkes til en futuristisk udgave af den virkelige verden udenfor parken.

Strid mellem robotter

I sæson tre står kampen ikke blot mellem mennesker og hævntørstige androids, men også maskinerne imellem.

Eksempelvis kan man af traileren se, at Maeve får til opgave at slå Dolores ihjel (eller hvad man nu skal kalde det, når en robot deaktiveres endegyldigt).

Medskaber og showrunner Jonathan Nolan har bemærket, at sæson tre er inspireret af en idé om, at dystopia kan tage sig utroligt smukt ud, for ”selv om verden er rådden, kan den stadig være pæn,” som han udtrykker det.

Traileren til sæson tre ser unægtelig også ud til at leve op til den imponerende produktionsmæssige kvalitet fra de to første sæsoner. Men handlingen er efter alt at dømme stadig temmelig kompleks.

Så man gør formentlig klogt i at se eller læse et recap eller to, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at kunne følge med; afslutningen af sæson to fik i hvert fald mangt en fan til at klø sig i hovedet og spørge, hvad pokker der egentlig lige skete dér..

Har man ikke allerede set traileren, så ligger den lige her.

Fakta: Westworld – sæson 3. Premiere: 16. marts. HBO Nordic.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere