Tidligere TDC-chef tiltræder nyt job 4. maj: "Jeg er stadigvæk super spændt på at begynde"

Nu har Telia offentliggjort Allison Kirkbys første arbejdsdag: "Jeg er stadigvæk super spændt på at begynde hos Telia," lyder det fra hende.

4. maj har den tidligere TDC topchef Alison Kirkby første arbejdsdag i sit nye job som administrerende direktør for Telia, meddeler selskabet.

Allison Kirkby blev ansat som ny Telia-topchef i oktober, men det er først nu, at datoen for hendes første arbejdsdag er blevet kendt.

”Jeg er stadigvæk super spændt på at begynde hos Telia. Min første prioritet bliver at lære mit nye team i Telia at kende, så vi i fællesskab kan forme og skabe et Telia, som medarbejderne, kunderne og aktionærerne kan være stolte af,” lyder det fra hende.

Læs også: Derfor bliver Allison Kirkby en parentes i TDC's historie

Telia hentede hende dengang - til stor overraskelse for mange - fra en tilsvarende stilling hos TDC, hvor hun blot havde været ansat i 11 måneder.

Fra Telia lød det dengang, at Allison Kirky havde alle de kvaliteter, som har stået på selskabets kravliste i forbindelse med rekrutteringen af den nye topchef.

”Allison Kirkbys solide erfaringer fra vores branche, hendes beviste lederskabsevner og hendes evner til at skabe værdi for aktionærerne vil være uundværelig for Telia, og bestyrelsen ser frem til at arbejde sammen med hende,” oplyser i Telias bestyrelsesformand Lars-Johan Jarnheimer i en meddelelse.

TDC meddelte i sidste måned, at selskabet har ansat den tidligere B&O- og Telia-topchef Henrik Clausen, som Allison Kirkbys afløser.

Læs også: TDC-formand har ledt med lys og lygte efter ny topchef: Derfor er Henrik Clausen den rette til jobbet (han er for eksempel dansk)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere






Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.