Artikel top billede

Tidligere TDC-chef tiltræder nyt job 4. maj: "Jeg er stadigvæk super spændt på at begynde"

Nu har Telia offentliggjort Allison Kirkbys første arbejdsdag: "Jeg er stadigvæk super spændt på at begynde hos Telia," lyder det fra hende.

4. maj har den tidligere TDC topchef Alison Kirkby første arbejdsdag i sit nye job som administrerende direktør for Telia, meddeler selskabet.

Allison Kirkby blev ansat som ny Telia-topchef i oktober, men det er først nu, at datoen for hendes første arbejdsdag er blevet kendt.

”Jeg er stadigvæk super spændt på at begynde hos Telia. Min første prioritet bliver at lære mit nye team i Telia at kende, så vi i fællesskab kan forme og skabe et Telia, som medarbejderne, kunderne og aktionærerne kan være stolte af,” lyder det fra hende.

Læs også: Derfor bliver Allison Kirkby en parentes i TDC's historie

Telia hentede hende dengang - til stor overraskelse for mange - fra en tilsvarende stilling hos TDC, hvor hun blot havde været ansat i 11 måneder.

Fra Telia lød det dengang, at Allison Kirky havde alle de kvaliteter, som har stået på selskabets kravliste i forbindelse med rekrutteringen af den nye topchef.

”Allison Kirkbys solide erfaringer fra vores branche, hendes beviste lederskabsevner og hendes evner til at skabe værdi for aktionærerne vil være uundværelig for Telia, og bestyrelsen ser frem til at arbejde sammen med hende,” oplyser i Telias bestyrelsesformand Lars-Johan Jarnheimer i en meddelelse.

TDC meddelte i sidste måned, at selskabet har ansat den tidligere B&O- og Telia-topchef Henrik Clausen, som Allison Kirkbys afløser.

Læs også: TDC-formand har ledt med lys og lygte efter ny topchef: Derfor er Henrik Clausen den rette til jobbet (han er for eksempel dansk)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere