Artikel top billede

Tidligere TDC-chef tiltræder nyt job 4. maj: "Jeg er stadigvæk super spændt på at begynde"

Nu har Telia offentliggjort Allison Kirkbys første arbejdsdag: "Jeg er stadigvæk super spændt på at begynde hos Telia," lyder det fra hende.

4. maj har den tidligere TDC topchef Alison Kirkby første arbejdsdag i sit nye job som administrerende direktør for Telia, meddeler selskabet.

Allison Kirkby blev ansat som ny Telia-topchef i oktober, men det er først nu, at datoen for hendes første arbejdsdag er blevet kendt.

”Jeg er stadigvæk super spændt på at begynde hos Telia. Min første prioritet bliver at lære mit nye team i Telia at kende, så vi i fællesskab kan forme og skabe et Telia, som medarbejderne, kunderne og aktionærerne kan være stolte af,” lyder det fra hende.

Læs også: Derfor bliver Allison Kirkby en parentes i TDC's historie

Telia hentede hende dengang - til stor overraskelse for mange - fra en tilsvarende stilling hos TDC, hvor hun blot havde været ansat i 11 måneder.

Fra Telia lød det dengang, at Allison Kirky havde alle de kvaliteter, som har stået på selskabets kravliste i forbindelse med rekrutteringen af den nye topchef.

”Allison Kirkbys solide erfaringer fra vores branche, hendes beviste lederskabsevner og hendes evner til at skabe værdi for aktionærerne vil være uundværelig for Telia, og bestyrelsen ser frem til at arbejde sammen med hende,” oplyser i Telias bestyrelsesformand Lars-Johan Jarnheimer i en meddelelse.

TDC meddelte i sidste måned, at selskabet har ansat den tidligere B&O- og Telia-topchef Henrik Clausen, som Allison Kirkbys afløser.

Læs også: TDC-formand har ledt med lys og lygte efter ny topchef: Derfor er Henrik Clausen den rette til jobbet (han er for eksempel dansk)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere