Artikel top billede

Tidligere TDC-chef tiltræder nyt job 4. maj: "Jeg er stadigvæk super spændt på at begynde"

Nu har Telia offentliggjort Allison Kirkbys første arbejdsdag: "Jeg er stadigvæk super spændt på at begynde hos Telia," lyder det fra hende.

4. maj har den tidligere TDC topchef Alison Kirkby første arbejdsdag i sit nye job som administrerende direktør for Telia, meddeler selskabet.

Allison Kirkby blev ansat som ny Telia-topchef i oktober, men det er først nu, at datoen for hendes første arbejdsdag er blevet kendt.

”Jeg er stadigvæk super spændt på at begynde hos Telia. Min første prioritet bliver at lære mit nye team i Telia at kende, så vi i fællesskab kan forme og skabe et Telia, som medarbejderne, kunderne og aktionærerne kan være stolte af,” lyder det fra hende.

Læs også: Derfor bliver Allison Kirkby en parentes i TDC's historie

Telia hentede hende dengang - til stor overraskelse for mange - fra en tilsvarende stilling hos TDC, hvor hun blot havde været ansat i 11 måneder.

Fra Telia lød det dengang, at Allison Kirky havde alle de kvaliteter, som har stået på selskabets kravliste i forbindelse med rekrutteringen af den nye topchef.

”Allison Kirkbys solide erfaringer fra vores branche, hendes beviste lederskabsevner og hendes evner til at skabe værdi for aktionærerne vil være uundværelig for Telia, og bestyrelsen ser frem til at arbejde sammen med hende,” oplyser i Telias bestyrelsesformand Lars-Johan Jarnheimer i en meddelelse.

TDC meddelte i sidste måned, at selskabet har ansat den tidligere B&O- og Telia-topchef Henrik Clausen, som Allison Kirkbys afløser.

Læs også: TDC-formand har ledt med lys og lygte efter ny topchef: Derfor er Henrik Clausen den rette til jobbet (han er for eksempel dansk)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere