Artikel top billede

Tech-konferencer aflyses på stribe: Google og Microsoft dropper store begivenheder af frygt for smittefare

Flere tech-giganter har valgt at droppe større konferencer, da de store menneskemængder udgør en øget smittefare af corona-virussen. Både Google og Microsoft har netop aflyst årlige konferencer.

Frygten for corona-virussen har fået tech-giganter til at aflyse store konferencer på stribe.

Senest har både Microsoft og Google aflyst årlige begivenheder.

Googles store udviklerkonference, Google I/O, er netop blevet aflyst. Det er en af selskabets vigtigste, årlige begivenheder, hvor sløret løftes for flere produktnyheder på hardware- og softwarefronten, skriver CNBC.

Sidste år deltog omkring 7.000 udviklere fra hele verden.

"På grund af bekymring for coronavirus og i overensstemmelse med retningslinjer fra CDC, WHO og andre sundhedsmyndigheder har vi besluttet at aflyse Google I/O-arrangementet på Shoreline Amphitheatre," lyder det i en udtalelse fra en Google-talsmand.

Læs også: Coronavirus rammer Microsofts kerneforretning: Nedjusterer forventninger for Windows-salg

Microsoft har også valgt at aflyse selskabets årlige MVP Global Summit. Denne vil i stedet afholdes online som et virtuelt event, skriver Microsoft.

Microsofts årlige Build-konference er ikke aflyst, selvom tech-giganten her oplyser, at der holdes øje med udviklingen og anbefalingerne.

Google I/O-konferencen skulle have været afholdt mellem 12. og 14. maj i Californien. Microsofts MVP-event skulle være afholdt circa en uge senere.

Læs også: Frygt for corona-smitte får TDC til at hjemsende ti medarbejdere

27. februar lød udmeldingen fra Facebook, at selskabets årlige udviklerkonference, F8, blev aflyst. Her oplyser det sociale medie ligeledes, at man i stedet vil afholde begivenheden online.

Derudover har Google også valgt at aflyse eventet Google Cloud Next, der skulle finde sted til april. Denne vil også transmitteres online.

Amerikanske Adobe lyttede også til verdenssundhedsorganisationens anbefalinger, da selskabet for nyligt meldte om aflysningen af Adobe Summit.

Indtil videre er 91.300 personer smittet med corona-virussen, og 3.110 mennesker har mistet livet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.