Artikel top billede

(Foto: Rasmus Ferdinand Ginman)

Tech-konferencer aflyses på stribe: Google og Microsoft dropper store begivenheder af frygt for smittefare

Flere tech-giganter har valgt at droppe større konferencer, da de store menneskemængder udgør en øget smittefare af corona-virussen. Både Google og Microsoft har netop aflyst årlige konferencer.

Frygten for corona-virussen har fået tech-giganter til at aflyse store konferencer på stribe.

Senest har både Microsoft og Google aflyst årlige begivenheder.

Googles store udviklerkonference, Google I/O, er netop blevet aflyst. Det er en af selskabets vigtigste, årlige begivenheder, hvor sløret løftes for flere produktnyheder på hardware- og softwarefronten, skriver CNBC.

Sidste år deltog omkring 7.000 udviklere fra hele verden.

"På grund af bekymring for coronavirus og i overensstemmelse med retningslinjer fra CDC, WHO og andre sundhedsmyndigheder har vi besluttet at aflyse Google I/O-arrangementet på Shoreline Amphitheatre," lyder det i en udtalelse fra en Google-talsmand.

Læs også: Coronavirus rammer Microsofts kerneforretning: Nedjusterer forventninger for Windows-salg

Microsoft har også valgt at aflyse selskabets årlige MVP Global Summit. Denne vil i stedet afholdes online som et virtuelt event, skriver Microsoft.

Microsofts årlige Build-konference er ikke aflyst, selvom tech-giganten her oplyser, at der holdes øje med udviklingen og anbefalingerne.

Google I/O-konferencen skulle have været afholdt mellem 12. og 14. maj i Californien. Microsofts MVP-event skulle være afholdt circa en uge senere.

Læs også: Frygt for corona-smitte får TDC til at hjemsende ti medarbejdere

27. februar lød udmeldingen fra Facebook, at selskabets årlige udviklerkonference, F8, blev aflyst. Her oplyser det sociale medie ligeledes, at man i stedet vil afholde begivenheden online.

Derudover har Google også valgt at aflyse eventet Google Cloud Next, der skulle finde sted til april. Denne vil også transmitteres online.

Amerikanske Adobe lyttede også til verdenssundhedsorganisationens anbefalinger, da selskabet for nyligt meldte om aflysningen af Adobe Summit.

Indtil videre er 91.300 personer smittet med corona-virussen, og 3.110 mennesker har mistet livet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere