Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Antivirus-kæmpen Panda Security solgt: Amerikansk konkurrent overtager rub og stub

Et af verdens største antivirus-selskaber får ny ejer. Spanske Panda Security overtages af amerikansk konkurrent.

Mange pc-brugere verden over har gennem årene stiftet bekendtskab med antivirus fra spanske Panda Security, der er blandt de gamle spillere på it-sikkerhedsmarkedet og blandt verdens største leverandører af antivirus-software.

Nu får selskabet, der blev etableret helt tilbage i 1990, ny ejer.

Panda Security overtages nu nemlig af den amerikanske konkurrent WatchGuard Technologies.

Det amerikanske selskab har i flere år med opkøb og strategiske initiativer sigtet mod at opbygge en komplet og dækkende portefølje af it-sikkerhedsprodukter, der ‘beskytter brugerne både indne for uden for netværks-perimeteren,” meddeler det.

“Opkøbet af Panda Security giver næring til denne vision og udvider selskabets portefølje af bruger-nær trussels-detection,” meddeler WatchGuard.

Selskabet peger på, at virksomheder og organisationer i dag står overfor et trusselslandskab, der udvikler sig hurtigt og bliver mere og mere komplekst.

Samtidig er der mangel på dygtige it-sikkerhedsfolk.

“Ved at slå virksomhederne sammen, sikrer vi, at nuværende og kommende kunder og partnere kan konsolidere deres fundamentale it.-sikkerhed under et enkelt brand,” siger topchef Prakash Panjwani.

Panda Securitys danske afdeling er en underafdeling af selskabets svenske kontor, der omsætter for omkring 50 millioner svenske kroner om året. Selskabet har kontorer i USA, Storbritannien, Italien, Schweiz, Tyskland, Østrig, Belgien, Holland, Frankrig, Sverige, Finland, Spanien og Japan.

Watchguard har i Danmark kontor på Østerbro i København, men opgiver ikke danske tal.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere