Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Antivirus-kæmpen Panda Security solgt: Amerikansk konkurrent overtager rub og stub

Et af verdens største antivirus-selskaber får ny ejer. Spanske Panda Security overtages af amerikansk konkurrent.

Mange pc-brugere verden over har gennem årene stiftet bekendtskab med antivirus fra spanske Panda Security, der er blandt de gamle spillere på it-sikkerhedsmarkedet og blandt verdens største leverandører af antivirus-software.

Nu får selskabet, der blev etableret helt tilbage i 1990, ny ejer.

Panda Security overtages nu nemlig af den amerikanske konkurrent WatchGuard Technologies.

Det amerikanske selskab har i flere år med opkøb og strategiske initiativer sigtet mod at opbygge en komplet og dækkende portefølje af it-sikkerhedsprodukter, der ‘beskytter brugerne både indne for uden for netværks-perimeteren,” meddeler det.

“Opkøbet af Panda Security giver næring til denne vision og udvider selskabets portefølje af bruger-nær trussels-detection,” meddeler WatchGuard.

Selskabet peger på, at virksomheder og organisationer i dag står overfor et trusselslandskab, der udvikler sig hurtigt og bliver mere og mere komplekst.

Samtidig er der mangel på dygtige it-sikkerhedsfolk.

“Ved at slå virksomhederne sammen, sikrer vi, at nuværende og kommende kunder og partnere kan konsolidere deres fundamentale it.-sikkerhed under et enkelt brand,” siger topchef Prakash Panjwani.

Panda Securitys danske afdeling er en underafdeling af selskabets svenske kontor, der omsætter for omkring 50 millioner svenske kroner om året. Selskabet har kontorer i USA, Storbritannien, Italien, Schweiz, Tyskland, Østrig, Belgien, Holland, Frankrig, Sverige, Finland, Spanien og Japan.

Watchguard har i Danmark kontor på Østerbro i København, men opgiver ikke danske tal.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.