Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Apples europæiske hovedkvarter er ramt af coronavirus

En Apple-medarbejder i Dublin har fået konstateret coronavirus.

En medarbejder på Apples europæiske hovedkvarter i den irske hovedstad Dublin er testet positiv for coronavirus.

Det bekræfter Apple i en meddelelse til Reuters.

"På grund af et forsigtighedsprincip har vi bedt nogle af vores ansatte om at blive hjemme, mens vi arbejder sammen med sundhedsmyndighederne for at vurdere situationen," lyder det i meddelelsen fra Apple, der fortsætter:

"Vi fortsætter med vores regelmæssige omfattende rengøring af vores kontorer og butikker, og vi tager alle nødvendige forholdsregler i overenesstemmelse med sundhedsmyndighedernes anbefalinger."

Apple beskæftiger omkring 6.000 medarbejdere i Irland, der ved en opgørelse mandag har 24 bekræftede tilfælde af coronavirus i landet.

Læs også: Coronavirus halverer smartphone-salget i Kina: Apple sætter bundrekord i solgte iPhones
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere