Artikel top billede

CGI’s skandinaviske topchef trækker sig: Her er hans afløser

CGI’s skandinaviske topchef, Pär Fors, trækker sig fra stillingen. Hans afløser er allerede udnævnt.

Konsulentselskabet CGI’s skandinaviske topchef, svenskeren Pär Fors, trækker sig fra stillingen samt fra jobbet som CGI’s øverste chef i Sverige.

“Jeg har arbejdet for selskabet i 25 år under WM-data, Logica og CGI og de seneste seks år som chef for Sverige. Det er lang tid i den her branche,” siger han til Computerworlds svenske søstermedie, ComputerSweden.

Pär Fors har været såkaldt ‘President CGI Scandinavia’ siden sommeren 2019.

Ifølge ham er hans exit helt udramatisk, og han siger til vores svenske kolleger, at han i et stykke tid har været i dialog med CGI om, at han mener, at det er på tide at finde en afløser.

Det har CGI nu gjort. Selskabets nye skandinaviske topchef blever John Karnblad.

Han har i mange år været CTO i Acando, som CGI købte i 2019 og overtager altså nu samlet set tømmerne for CGI’s skandinaviske forretning.

CGI har herhjemme omkring 500 medarbejdere, der under dansk landechef Michael Hermansen i seneste offentligt tilgængelige regnskabsår omsatte fro knao 700 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere