Artikel top billede

(Foto: CGI/Bjarne R.Mikkelsen)

CGI’s skandinaviske topchef trækker sig: Her er hans afløser

CGI’s skandinaviske topchef, Pär Fors, trækker sig fra stillingen. Hans afløser er allerede udnævnt.

Konsulentselskabet CGI’s skandinaviske topchef, svenskeren Pär Fors, trækker sig fra stillingen samt fra jobbet som CGI’s øverste chef i Sverige.

“Jeg har arbejdet for selskabet i 25 år under WM-data, Logica og CGI og de seneste seks år som chef for Sverige. Det er lang tid i den her branche,” siger han til Computerworlds svenske søstermedie, ComputerSweden.

Pär Fors har været såkaldt ‘President CGI Scandinavia’ siden sommeren 2019.

Ifølge ham er hans exit helt udramatisk, og han siger til vores svenske kolleger, at han i et stykke tid har været i dialog med CGI om, at han mener, at det er på tide at finde en afløser.

Det har CGI nu gjort. Selskabets nye skandinaviske topchef blever John Karnblad.

Han har i mange år været CTO i Acando, som CGI købte i 2019 og overtager altså nu samlet set tømmerne for CGI’s skandinaviske forretning.

CGI har herhjemme omkring 500 medarbejdere, der under dansk landechef Michael Hermansen i seneste offentligt tilgængelige regnskabsår omsatte fro knao 700 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere