Artikel top billede

I 2019 vandt Stig Lundbech, direktør for Koncern IT i Københavns Kommune prisen som Årets CIO 2019. Foto: Mikael Rieck.

Kender du Danmarks dygtigste CIO? Husk at indstille din kandidat til den prestigefyldte pris som Årets CIO 2020

3. juni kårer Computerworld sammen med IDC og Dansk IT Danmarks bedste CIO, og du kan være med til at afgøre, hvem det bliver. Indstil din kandidat inden 31. marts, så vores jury ikke overser nogen.

Siden 2006 har vi hvert år i juni måned kåret Årets CIO - en pris, der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

I 2019 blev det første gang, at en kommunal it-direktør vandt prisen: Stig Lundbech fra Københavns Kommune.

Nu er juryen for 2020 samlet og klar til at modtage nomineringer.

Første del af processen er de udfyldte kandidaturer, som vi skal modtage inden udgangen af marts.

Dernæst finder IDC de 10 bedste kandidater, der præsenteres for juryen.

Vinderen bliver kåret i juni

Vi afslører, hvem der skal have titlen som Årets CIO 2020 3. juni - og hvis du vil have indflydelse på, hvem der skal løbe med titlen, skal du indsende et udfyldt spørgeskema til os senest 31. marts 2020.

Sidder du med et godt bud på, hvem der skal vinde i år, kan du finde alle informationerne om Årets CIO 2020 på aaretscio.dk.Premium
Ikke mange kender VMware - men danske it-professionelle er ret vilde med selskabet
Computerworld Image 2021 VMware sidder ikke inde med det mest velkendte brand i Danmark, men alligevel ryger selskabet til tops i årets image-undersøgelse. Virtualiserings-giganten høster nemlig anerkendelse på en række afgørende parametre.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.