Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen. (Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Omfattende krav fik Cloudeon til at droppe DR-udbud til millioner: "Vi ville super gerne have budt"

Interview: Cloudeon har droppet DR's cloud-udbud. Særligt tre punkter var medvirkende til, at selskabet trak sig. "Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg læste i Computerworld, at DR ikke havde fået nogle tilbud, der levede op til kravene. Det var præcis det her, vi havde gættet på ville blive udfaldet af udbuddet," lyder det.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indblik i hvorfor Cloudeon ikke ville lægge billet på DR's cloud-udbud
  • Bliv klogere på de tre nøglepunkter, som afholder Cloudeon fra at byde ind
  • Find ud af hvorfor Cloudeons medstifter ikke var overrasket over at læse, at ingen tilbudsgivere kunne leve op til DR's konditionsmæssige krav
  • Læs også om DR's smarte incitamentsprogram, som belønner cloud-leverandøren økonomisk for at skaffe besparelser til DR
823
4:15 min
DR modtog ikke et eneste brugbart tilbud på det cloud-udbud til en værdi af 20 millioner kroner, som selskabet sendte på gaden i begyndelsen af februar.

Det skrev Computerworld om fornylig her: Ingen leverandører interesserede i million-udbud fra DR: Har ikke modtaget et eneste tilbud på cloud-ordre

Cloudeon er en af de virksomheder, som længe overvejede at lægge billet ind på cloud-kontrakten.

Men selskabet valgte i sidste ende ikke at gøre det, fordi der var for mange vilkår i kontrakten, som ville være problematiske for Clouedon at honorere.

"Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg læste i Computerworld, at DR ikke havde fået nogle tilbud, der levede op til kravene. Det var præcis det, vi havde gættet på, ville blive udfaldet af det her udbud," siger Søren Dandanell Nielsen, medstifter og chief business development officer hos Cloudeon, til Computerworld.

Han forklarer til Computerworld, at særligt tre punkter var afgørende for, at Cloudeon valgte ikke at gå videre med udbuddet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Stor tillid til NNIT, IBM og Google: Disse it-selskaber rangeres som de mest troværdige i Danmark

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Energinet kalder Rigsrevisionens kritik for brandærgerlig: “Danskerne kan have tillid til, at vi har styr på sikkerheden”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk politi involveret i stor international aktion mod botnets: Flere cyberkriminelle anholdt

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Politiets nye it-system er 38 måneder forsinket og gået langt over budget: Nu beder minister om flere penge

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

37.500 ansatte i Københavns Kommune kunne tilgå følsomme oplysninger om millioner af borgere: Datatilsynet kritiserer kraftigt