Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Omfattende krav fik Cloudeon til at droppe DR-udbud til millioner: "Vi ville super gerne have budt"

Interview: Cloudeon har droppet DR's cloud-udbud. Særligt tre punkter var medvirkende til, at selskabet trak sig. "Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg læste i Computerworld, at DR ikke havde fået nogle tilbud, der levede op til kravene. Det var præcis det her, vi havde gættet på ville blive udfaldet af udbuddet," lyder det.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indblik i hvorfor Cloudeon ikke ville lægge billet på DR's cloud-udbud
  • Bliv klogere på de tre nøglepunkter, som afholder Cloudeon fra at byde ind
  • Find ud af hvorfor Cloudeons medstifter ikke var overrasket over at læse, at ingen tilbudsgivere kunne leve op til DR's konditionsmæssige krav
  • Læs også om DR's smarte incitamentsprogram, som belønner cloud-leverandøren økonomisk for at skaffe besparelser til DR
823
4:15 min
DR modtog ikke et eneste brugbart tilbud på det cloud-udbud til en værdi af 20 millioner kroner, som selskabet sendte på gaden i begyndelsen af februar.

Det skrev Computerworld om fornylig her: Ingen leverandører interesserede i million-udbud fra DR: Har ikke modtaget et eneste tilbud på cloud-ordre

Cloudeon er en af de virksomheder, som længe overvejede at lægge billet ind på cloud-kontrakten.

Men selskabet valgte i sidste ende ikke at gøre det, fordi der var for mange vilkår i kontrakten, som ville være problematiske for Clouedon at honorere.

"Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg læste i Computerworld, at DR ikke havde fået nogle tilbud, der levede op til kravene. Det var præcis det, vi havde gættet på, ville blive udfaldet af det her udbud," siger Søren Dandanell Nielsen, medstifter og chief business development officer hos Cloudeon, til Computerworld.

Han forklarer til Computerworld, at særligt tre punkter var afgørende for, at Cloudeon valgte ikke at gå videre med udbuddet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Netcompany har haft kæmpevækst blandt de private kunder under corona: Her er André Rogaczewskis forklaring på tendensen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

B&O hårdt ramt af chipmangel: Har nedsat taskforce og planlægger ændringer i flere produkter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

TDC's omsætning og resultat falder trods markante besparelser


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.