Artikel top billede

Elon Musk overrasker: Tesla Model Y er ude før tid

Corona-krisen afholder ikke klodens førende el-bilproducent fra at sende sin nye model på markedet før tid.

Den verserende corona-krise afholder ikke it-entreprenøren Elon Musks bilselskab fra at sende en ny model på vejene. Og modellen slippes endda løs tidligere end forventet.

Således kan de første af selskabets nye Model Y, en mere prisvenlig SUV-alternativ til Model X, trille ud til de første købere af bilen.

Det skriver teknologimediet Ars Technica.

Model Y blev offentliggjort i 2019, og stod dengang til at debutere i anden halvdel af 2020 – en deadline som nu skydes omkring et halvt år frem.

Bag den fremskudte lancering er sandsynligvis, at Model Y deler mange komponenter og produktionsfaciliteter med selskabets populære Model 3, mener mediet.

Tesla Model Y kommer i første ombæring til Danmark i enten Performance eller Long Range versionerne, som skulle være gode for en rækkevidde på omkring 500 kilometer på en opladning.

Long Range modellen debuterer i sit hjemland til 52.990 amerikanske dollar eller i en Performance-version til 60.990 dollar.

Se også: Ugen i tech: Spritny Tesla udkommer før tid: Her er det første billede / Dysons nyeste opfindelse er multi-lampen, der holder i 60 år / Eve Spectrum er skarp og fire gange kvikkere end almindelige skærme
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere