Artikel top billede

(Foto: tesla PR)

Elon Musk overrasker: Tesla Model Y er ude før tid

Corona-krisen afholder ikke klodens førende el-bilproducent fra at sende sin nye model på markedet før tid.

Den verserende corona-krise afholder ikke it-entreprenøren Elon Musks bilselskab fra at sende en ny model på vejene. Og modellen slippes endda løs tidligere end forventet.

Således kan de første af selskabets nye Model Y, en mere prisvenlig SUV-alternativ til Model X, trille ud til de første købere af bilen.

Det skriver teknologimediet Ars Technica.

Model Y blev offentliggjort i 2019, og stod dengang til at debutere i anden halvdel af 2020 – en deadline som nu skydes omkring et halvt år frem.

Bag den fremskudte lancering er sandsynligvis, at Model Y deler mange komponenter og produktionsfaciliteter med selskabets populære Model 3, mener mediet.

Tesla Model Y kommer i første ombæring til Danmark i enten Performance eller Long Range versionerne, som skulle være gode for en rækkevidde på omkring 500 kilometer på en opladning.

Long Range modellen debuterer i sit hjemland til 52.990 amerikanske dollar eller i en Performance-version til 60.990 dollar.

Se også: Ugen i tech: Spritny Tesla udkommer før tid: Her er det første billede / Dysons nyeste opfindelse er multi-lampen, der holder i 60 år / Eve Spectrum er skarp og fire gange kvikkere end almindelige skærme
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere