Artikel top billede

YouTube sænker video-kvaliteten i hele Europa

Google vælger nu at følge Netflix og sænker kvaliteten på Youtube-videoer for at tage en del af presset på internettrafikken i Europa under den verserende corona-virus.

Tidligere på ugen droppede Netflix muligheden for, at brugerne kunne streame serier i HD.

Nu følger YouTube efter og sænker kvaliteten på videoer i Europa.

Begge tiltag kommer efter ønsker fra EU om ikke at overbelaste internettet mens millioner af europæere arbejder hjemmefra.

Det skriver Reuters.

Alphabet, der er selskabet bag både YouTube og Google, tog beslutningen om at sænke kvaliteten efter, at koncernens topchef Sundar Pichai havde talt med EU-kommissær Thierry Breton.

"Vi har forpligtet os til midlertidig at skifte al trafikken i EU til standard kvalitet," lyder det fra selskabet bag Youtube i en meddelelse.

Indtil videre bliver den nye videokvalitet standard-indstilling de kommende 30 dage og inkluderer også Storbritannien, der ellers som bekendt har forladt EU-samarbejdet.

Lande på tværs af EU har set en voldsom stgning i dataforbruget efter udbruddet af Corona-virus i Europa. Også herhjemme er internettrafikken steget voldsomt.

Læs også: Det europæiske internet kan ikke følge med: Nu skruer Netflix ned for kvaliteten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
DXC Technology færdig som leverandør af Den Digitale Tinglysning: Netcompany indsættes som ny leverandør
Netcompany bliver ny leverandør af Den Digitale Tinglysning, som DXC Technology har stået for i de seneste mange år.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.