YouTube sænker video-kvaliteten i hele Europa

Google vælger nu at følge Netflix og sænker kvaliteten på Youtube-videoer for at tage en del af presset på internettrafikken i Europa under den verserende corona-virus.

Tidligere på ugen droppede Netflix muligheden for, at brugerne kunne streame serier i HD.

Nu følger YouTube efter og sænker kvaliteten på videoer i Europa.

Begge tiltag kommer efter ønsker fra EU om ikke at overbelaste internettet mens millioner af europæere arbejder hjemmefra.

Det skriver Reuters.

Alphabet, der er selskabet bag både YouTube og Google, tog beslutningen om at sænke kvaliteten efter, at koncernens topchef Sundar Pichai havde talt med EU-kommissær Thierry Breton.

"Vi har forpligtet os til midlertidig at skifte al trafikken i EU til standard kvalitet," lyder det fra selskabet bag Youtube i en meddelelse.

Indtil videre bliver den nye videokvalitet standard-indstilling de kommende 30 dage og inkluderer også Storbritannien, der ellers som bekendt har forladt EU-samarbejdet.

Lande på tværs af EU har set en voldsom stgning i dataforbruget efter udbruddet af Corona-virus i Europa. Også herhjemme er internettrafikken steget voldsomt.

Læs også: Det europæiske internet kan ikke følge med: Nu skruer Netflix ned for kvaliteten


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Her er 4 overraskende facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!
Analyseinstituttet Vanson Bourne foretog i august 2018 en markedsanalyse på vegne af TrueCommerce. Her blev 300 europæiske detail- og produktionsvirksomheder spurgt til deres nuværende samhandelsprocesser. Det kom der fire overraskende facts ud af, som vi bringer i dette whitepaper. Eksempelvis bruges fax stadig af 22% af de adspurgte 300 europæiske virksomheder. Nysgerrig? Så download dette gratis whitepaper nu.