Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

YouTube sænker video-kvaliteten i hele Europa

Google vælger nu at følge Netflix og sænker kvaliteten på Youtube-videoer for at tage en del af presset på internettrafikken i Europa under den verserende corona-virus.

Tidligere på ugen droppede Netflix muligheden for, at brugerne kunne streame serier i HD.

Nu følger YouTube efter og sænker kvaliteten på videoer i Europa.

Begge tiltag kommer efter ønsker fra EU om ikke at overbelaste internettet mens millioner af europæere arbejder hjemmefra.

Det skriver Reuters.

Alphabet, der er selskabet bag både YouTube og Google, tog beslutningen om at sænke kvaliteten efter, at koncernens topchef Sundar Pichai havde talt med EU-kommissær Thierry Breton.

"Vi har forpligtet os til midlertidig at skifte al trafikken i EU til standard kvalitet," lyder det fra selskabet bag Youtube i en meddelelse.

Indtil videre bliver den nye videokvalitet standard-indstilling de kommende 30 dage og inkluderer også Storbritannien, der ellers som bekendt har forladt EU-samarbejdet.

Lande på tværs af EU har set en voldsom stgning i dataforbruget efter udbruddet af Corona-virus i Europa. Også herhjemme er internettrafikken steget voldsomt.

Læs også: Det europæiske internet kan ikke følge med: Nu skruer Netflix ned for kvaliteten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere