Artikel top billede

Det europæiske internet kan ikke følge med: Nu skruer Netflix ned for kvaliteten

Det er slut med Netflix-programmer i højeste kvalitet i den nærmeste fremtid.

En af det europæiske internets helt store dataslugere, streaming-platformen Netflix, skruer nu ned for kvaliteten for at værne om den europæiske datainfrastruktur. Det skriver britiske BBC.

Tiltaget kommer ovenpå en forespørgsel fra EU-kommissær for digitale anliggender Thierry Breton, hvor han opfordrer streaminggiganten til at skrue ned for kvaliteten, for at nedbringe presset på europæiske netforbindelser.

Presset kommer efter, at stadigt flere europæere forskanser sig helt eller delvist derhjemme, for at nedbringe risikoen for corona-smitte.

Det kald, imødekommer Netflix nu, ved at sænke kvaliteten, et træk der sænker dataforbruget med 25 procent. Netflix fastslår, at brugerne fortsat vil opleve streaming-kvaliteten som værende ’god’, lyder det.

Kvaliteten vil blive reduceret i de kommende 30 dage.

Netflix har tidligere moduleret på den leverede streaming-kvalitet, for at tilpasse sig netværkets kapacitet.

Læs også: EU vil have Netflix til at slukke for HD-streaming i Europa: Optager for meget båndbredde lige nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere