Artikel top billede

Her ses Jack Ma på scenen til sin 55 års fødselsdag, som fandt ved et kæmpeshow på et stadion med plads til 80.000 mennesker.

Alibaba-grundlægger donerer 500.000 ansigtsmasker til Danmark

Et fly med et større parti ansigtsmasker og andet udstyr er netop landet i Københavns Lufthavn. Udstyret er en donation fra Alibaba-stifteren Jack Ma.

Grundlæggeren af den kinesiske internetgigant Alibaba, Jack Ma, har valgt at donere 500.000 ansigtsmasker til Danmark.

Det oplyser Michael Bremerskov Jensen, der er fagchef for international handel hos Dansk Erhverv i et indlæg på Linkedin.

”Der er for kort tid siden landet et fragtfly i Kastrup fra Kina med et endog meget stort parti masker, testudstyr og beskyttelsesdragter til sundhedspersonale i Danmark,” skriver han på Linkedin.

Udover de 500.000 ansigtsmasker skulle donationen også indeholde 50.000 testinstrumenter og 5.000 beskyttelsesdragter.

Donationen kommer fra Jack Mas personlige velgørendhedsorganisation Jack Ma Foundation, og ifølge Michael Bremerskov Jensen er det Dansk Erhverv, der har formidlet kontakt mellem den kinesiske mangemilliardær og Lægemiddelstyrelsen.

Netop Lægemiddelstyrelsen advarede søndag om, at der på de danske hospitaler kunne opstå en mangel på ansigtsmasker ogs andre værnemidler.

”Vi håber, at donationen hurtigst muligt kommer ud, hvor der er mest brug for det i Danmark,” skriver Michael Bremerskov Jensen på LinkedIn.

Ifølge amerikanske magasin Forbes er Jack Ma den rigeste person i Kina, og magasinet anslår, at han er god for 37,6 milliarder dollar, hvilket med den aktuelle dollarkurs svarer til 260,8 milliarder kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere