Artikel top billede

Her ses Jack Ma på scenen til sin 55 års fødselsdag, som fandt ved et kæmpeshow på et stadion med plads til 80.000 mennesker.

Alibaba-grundlægger donerer 500.000 ansigtsmasker til Danmark

Et fly med et større parti ansigtsmasker og andet udstyr er netop landet i Københavns Lufthavn. Udstyret er en donation fra Alibaba-stifteren Jack Ma.

Grundlæggeren af den kinesiske internetgigant Alibaba, Jack Ma, har valgt at donere 500.000 ansigtsmasker til Danmark.

Det oplyser Michael Bremerskov Jensen, der er fagchef for international handel hos Dansk Erhverv i et indlæg på Linkedin.

”Der er for kort tid siden landet et fragtfly i Kastrup fra Kina med et endog meget stort parti masker, testudstyr og beskyttelsesdragter til sundhedspersonale i Danmark,” skriver han på Linkedin.

Udover de 500.000 ansigtsmasker skulle donationen også indeholde 50.000 testinstrumenter og 5.000 beskyttelsesdragter.

Donationen kommer fra Jack Mas personlige velgørendhedsorganisation Jack Ma Foundation, og ifølge Michael Bremerskov Jensen er det Dansk Erhverv, der har formidlet kontakt mellem den kinesiske mangemilliardær og Lægemiddelstyrelsen.

Netop Lægemiddelstyrelsen advarede søndag om, at der på de danske hospitaler kunne opstå en mangel på ansigtsmasker ogs andre værnemidler.

”Vi håber, at donationen hurtigst muligt kommer ud, hvor der er mest brug for det i Danmark,” skriver Michael Bremerskov Jensen på LinkedIn.

Ifølge amerikanske magasin Forbes er Jack Ma den rigeste person i Kina, og magasinet anslår, at han er god for 37,6 milliarder dollar, hvilket med den aktuelle dollarkurs svarer til 260,8 milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere