Artikel top billede

Her ses Jack Ma på scenen til sin 55 års fødselsdag, som fandt ved et kæmpeshow på et stadion med plads til 80.000 mennesker.

Alibaba-grundlægger donerer 500.000 ansigtsmasker til Danmark

Et fly med et større parti ansigtsmasker og andet udstyr er netop landet i Københavns Lufthavn. Udstyret er en donation fra Alibaba-stifteren Jack Ma.

Grundlæggeren af den kinesiske internetgigant Alibaba, Jack Ma, har valgt at donere 500.000 ansigtsmasker til Danmark.

Det oplyser Michael Bremerskov Jensen, der er fagchef for international handel hos Dansk Erhverv i et indlæg på Linkedin.

”Der er for kort tid siden landet et fragtfly i Kastrup fra Kina med et endog meget stort parti masker, testudstyr og beskyttelsesdragter til sundhedspersonale i Danmark,” skriver han på Linkedin.

Udover de 500.000 ansigtsmasker skulle donationen også indeholde 50.000 testinstrumenter og 5.000 beskyttelsesdragter.

Donationen kommer fra Jack Mas personlige velgørendhedsorganisation Jack Ma Foundation, og ifølge Michael Bremerskov Jensen er det Dansk Erhverv, der har formidlet kontakt mellem den kinesiske mangemilliardær og Lægemiddelstyrelsen.

Netop Lægemiddelstyrelsen advarede søndag om, at der på de danske hospitaler kunne opstå en mangel på ansigtsmasker ogs andre værnemidler.

”Vi håber, at donationen hurtigst muligt kommer ud, hvor der er mest brug for det i Danmark,” skriver Michael Bremerskov Jensen på LinkedIn.

Ifølge amerikanske magasin Forbes er Jack Ma den rigeste person i Kina, og magasinet anslår, at han er god for 37,6 milliarder dollar, hvilket med den aktuelle dollarkurs svarer til 260,8 milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere