Artikel top billede

Sony skruer ned for download-kvalitet i PlayStation: Forvent forsinkelser og kø

En lang række online-tjenester sløver deres streaming for at give mere plads på internettet. Også Sony drosler nu ned for PlayStation downloads i hele Europa.

En længere række af verdens store streaming-tjenester drosler ned for kvaliteten i deres downloads for at give plads på internettet.

Det sker som følge af, at Covid-19 har skabt stærkt øget behov for båndbredde, da virussen har sendt millioner af mennesker hjem.

Og hjemme streamer de på livet løs.

Tidligere har YouTube, Netflix, Amazon, Apple, Disney og Facebook meddelt, at de drosler ned.

Nu følger Sony efter, i det selskabet meddeler, at det skruer ned for kvaliteten i PlayStation download i hele Europa.

Selskabet meddeler i denne blogpost, at PlayStation-gamere ‘kan komme til at opleve,’ at deres download af spil bliver langsommere eller sat i kø.

Selskabet meddeler dog, at alle PlayStation-gamere fortsat vil ‘opleve robust gameplay,’ som det hedder.

Sony peger på, at selskabet arbejder tæt sammen med europæiske ISP på at ‘håndtere download-trafik’ med henblik på at sikre, at selskabet ‘gør sit’ for at sikre, at internettet fortsat kører stabilt under Covid-19-krisen.

Selskabet oplyser ikke, hvad neddroslingen kommer til at betyde konkret i tal for download-hastigheden.

YouTube har netop udvidet sin neddrosling til at gælde hele verden i de kommende 30 dage efter at selskabet i sidste uge skruede ned for streaming-kvaliteten i Europa.

Det kan du læse mere om her: YouTube sænker video-kvaliteten i hele Europa

Også Apple og Netflix har skruet ned for download-kvaliteten i Europa på Apple TV Plus og Amazon Prime-tjenesterne.

Læs også:

Det europæiske internet kan ikke følge med: Nu skruer Netflix ned for kvaliteten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere