Artikel top billede

Sikkerhedseksperter fra hele verden går sammen i kampen mod corona-svindel

Mere end 400 it-sikkerhedseksperter fra hele verden går sammen i et fælles forsøg på ramme hackere, der udnytter corona-krisen.

Hundredevis af internationalt anerkendte it-sikkerhedseksperter går sammen i et stort netværk, der alene har til formål at bekæmpe hackere, der udnytter corona-krisen til lyssky formål.

Det sker i den nyetablerede it-sikkerhedssammenslutning Covid-19 CTI League (CTI står for ‘cyber threat intelligence’), der indledningsvist har deltagere fra 40 lande.

Med i gruppen er blandt andet fremtrædende it-sikkerhedsfolk fra store selskaber som Amazon og Microsoft.

Til Reuters siger en af idemændene, Marc Rogers, at gruppens top-prioritet vil være at samarbejde om at bekæmpe hackere, der går efter sygehuse og andre organisationer, der spiller en aktiv rolle i behandlingen af virus-ramte.

Desuden vil sammenslutningen gå efter hackere, der forsøger at ramme kommunikations-netværk og tjenester, der er vigtige for folk, der arbejder hjemmefra.

Lidt længere nede på skalaen finder vi phishing, der er eksploderet, siden corona-krisen brød ud.

Læs også:

Sikkerhedsekspert vil straffe hackere, der udnytter corona-krisen: "Vi vil finde jer og sørge for, at I bliver straffet"

Center for Cybersikkerhed frygter hackerangreb fra andre stater midt i corona-krisen: "Vi skal hurtigst muligt tilbage til normal drift"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere