Artikel top billede

(Foto: Photo by Macau Photo Agency on Unsplash)

Sikkerhedseksperter fra hele verden går sammen i kampen mod corona-svindel

Mere end 400 it-sikkerhedseksperter fra hele verden går sammen i et fælles forsøg på ramme hackere, der udnytter corona-krisen.

Hundredevis af internationalt anerkendte it-sikkerhedseksperter går sammen i et stort netværk, der alene har til formål at bekæmpe hackere, der udnytter corona-krisen til lyssky formål.

Det sker i den nyetablerede it-sikkerhedssammenslutning Covid-19 CTI League (CTI står for ‘cyber threat intelligence’), der indledningsvist har deltagere fra 40 lande.

Med i gruppen er blandt andet fremtrædende it-sikkerhedsfolk fra store selskaber som Amazon og Microsoft.

Til Reuters siger en af idemændene, Marc Rogers, at gruppens top-prioritet vil være at samarbejde om at bekæmpe hackere, der går efter sygehuse og andre organisationer, der spiller en aktiv rolle i behandlingen af virus-ramte.

Desuden vil sammenslutningen gå efter hackere, der forsøger at ramme kommunikations-netværk og tjenester, der er vigtige for folk, der arbejder hjemmefra.

Lidt længere nede på skalaen finder vi phishing, der er eksploderet, siden corona-krisen brød ud.

Læs også:

Sikkerhedsekspert vil straffe hackere, der udnytter corona-krisen: "Vi vil finde jer og sørge for, at I bliver straffet"

Center for Cybersikkerhed frygter hackerangreb fra andre stater midt i corona-krisen: "Vi skal hurtigst muligt tilbage til normal drift"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere