Artikel top billede

TDC Erhverv har oprettet 100.000 VPN-forbindelser i de seneste uger

100.000. Så mange VPN-forbindelser har TDC Erhverv oprettet til kunderne i de seneste uger. "Medarbejderne har leveret en ekstraordinær indsats, og vi har lagt både weekender, aftener og nætter i det her," lyder det.

TDC Erhverv har haft travlt i de seneste uger.

Grundet coronakrisen skal størstedelen af alle danskere arbejde hjemmefra, og det har sat tryk på kedlerne hos selskabet.

Selskabet, der har ansvaret for over 50.000 virksomhedskunder, har derfor skullet etablere nye hjemmearbejdsløsninger til kunderne, mens TDC Erhvervs 1.000 ansatte selv også skulle arbejde hjemmefra.

Nu er boet gjort op, og TDC Erhverv har oprettet omkring 100.000 nye VPN-forbindelser i de seneste uger.

Det skriver Børsen.

"Medarbejderne har leveret en ekstraordinær indsats, og vi har lagt både weekender, aftener og nætter i det her," siger direktør for TDC Erhverv, John Henriksen, til avisen.

Dermed følger efterspørgslen hos TDC Erhverv den tendens, som NNIT-topchef Per Kogut tidligere har fortalt Computerworld om som følge af coronakrisen.

NNIT's medarbejdere har også måttet arbejde i flere weekender i træk for at få kundernes hjemmearbejdsløsninger op at køre.

"Ingen af vores store kunder har haft 8.000 til 10.000 hjemmearbejdende før, så de sidste to til tre weekender har der været ekstremt travlt med at installere det, men nu er vi ved at være igennem," sagde Per Kogut til Computerworld for nyligt.

Det kan du læse mere om her: Sådan håndterer NNIT vild efterspørgsel: "Når Novo Nordisk sender over 10.000 mennesker hjem i Danmark, så giver det ekstra arbejde"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere