Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC Erhverv har oprettet 100.000 VPN-forbindelser i de seneste uger

100.000. Så mange VPN-forbindelser har TDC Erhverv oprettet til kunderne i de seneste uger. "Medarbejderne har leveret en ekstraordinær indsats, og vi har lagt både weekender, aftener og nætter i det her," lyder det.

TDC Erhverv har haft travlt i de seneste uger.

Grundet coronakrisen skal størstedelen af alle danskere arbejde hjemmefra, og det har sat tryk på kedlerne hos selskabet.

Selskabet, der har ansvaret for over 50.000 virksomhedskunder, har derfor skullet etablere nye hjemmearbejdsløsninger til kunderne, mens TDC Erhvervs 1.000 ansatte selv også skulle arbejde hjemmefra.

Nu er boet gjort op, og TDC Erhverv har oprettet omkring 100.000 nye VPN-forbindelser i de seneste uger.

Det skriver Børsen.

"Medarbejderne har leveret en ekstraordinær indsats, og vi har lagt både weekender, aftener og nætter i det her," siger direktør for TDC Erhverv, John Henriksen, til avisen.

Dermed følger efterspørgslen hos TDC Erhverv den tendens, som NNIT-topchef Per Kogut tidligere har fortalt Computerworld om som følge af coronakrisen.

NNIT's medarbejdere har også måttet arbejde i flere weekender i træk for at få kundernes hjemmearbejdsløsninger op at køre.

"Ingen af vores store kunder har haft 8.000 til 10.000 hjemmearbejdende før, så de sidste to til tre weekender har der været ekstremt travlt med at installere det, men nu er vi ved at være igennem," sagde Per Kogut til Computerworld for nyligt.

Det kan du læse mere om her: Sådan håndterer NNIT vild efterspørgsel: "Når Novo Nordisk sender over 10.000 mennesker hjem i Danmark, så giver det ekstra arbejde"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere