Artikel top billede

EU: Der er ingen problemer med det europæiske internet trods coronakrise

Den europæiske internetinfrastruktur kan indtil videre godt følge med den øgede belastning, som de afledte effekter af coronakrisen forårsager.

YouTube, Amazon Prime, Disney+ og Netflix har slukket for HD-streaming i Europa, mens Sony har droslet ned for Playstation-downloads i hele Europa.

Det er sket som følge af en opfordring fra EU om ikke at overbelaste den europæiske båndbredde i en tid, hvor flere europæere end nogensinde før opfordres til at arbejde hjemme som følge af coronakrisen.

Men indtil videre viser det sig, at den europæiske internetinfrastuktur kører uden problemer trods coronakrisen.

Det skriver ZDNet.

Meldingen kommer fra BEREC, som er EU's telereguleringsmyndighed.

"Netværksoperatørerne har været i stand til at håndtere den øgede trafikbelastning godt," lyder det i en meddelelse fra BEREC.

Læs også: EU vil have Netflix til at slukke for HD-streaming i Europa: Optager for meget båndbredde lige nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere