Artikel top billede

Xerox dropper planer om at købe HP

Xerox vil ikke længere købe HP Inc for 35 milliarder dollar. Det sker som direkte følge af corona-udbruddet, som selskabet vil fokusere sin indsats mod.

Den amerikanske printergigant Xerox Holdings Corp dropper sit forsøg på at opkøbe HP Inc for 35 milliarder dollar (240 milliarder kroner).

Xerox har i den seneste tid givet adskillige købsbud i forsøget på at overtale aktionærerne og overtage HP, dog uden held.

Som følge af corona-udbruddet har Xerox nu lagt planerne i graven for nu.

Det skriver Reuters.

"Selvom det er skuffende at tage dette skridt, prioriterer vi sundhed, sikkerhed og velvære for vores ansatte, kunder, partnere og andre interessenter, og vores bredere respons på pandemien ud over alle andre overvejelser," lyder det fra en talsperson fra Xerox.

Xerox 'beslutning kom efter, at producenten tidligere på måneden meddelte, at den ville udsætte møder med HP-aktionærer for at fokusere på at tackle coronavirus-pandemien.

Det var forventningen, at Xerox ville udfordre HPs bestyrelse på et årligt aktionærmøde i maj, men Xerox opgiver nu de planer såvel som buddet på HP's aktier, meddeler selskabet.

Beslutningen betyder, at Xerox ikke vil få en ny chance for at lægge et sådant pres på HP før det næste årlige aktionærmøde i foråret 2021.

Læs også: Efter kæmpe opkøbstilbud: Nu åbner HP døren på klem over for Xerox
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere