Artikel top billede

Xerox dropper planer om at købe HP

Xerox vil ikke længere købe HP Inc for 35 milliarder dollar. Det sker som direkte følge af corona-udbruddet, som selskabet vil fokusere sin indsats mod.

Den amerikanske printergigant Xerox Holdings Corp dropper sit forsøg på at opkøbe HP Inc for 35 milliarder dollar (240 milliarder kroner).

Xerox har i den seneste tid givet adskillige købsbud i forsøget på at overtale aktionærerne og overtage HP, dog uden held.

Som følge af corona-udbruddet har Xerox nu lagt planerne i graven for nu.

Det skriver Reuters.

"Selvom det er skuffende at tage dette skridt, prioriterer vi sundhed, sikkerhed og velvære for vores ansatte, kunder, partnere og andre interessenter, og vores bredere respons på pandemien ud over alle andre overvejelser," lyder det fra en talsperson fra Xerox.

Xerox 'beslutning kom efter, at producenten tidligere på måneden meddelte, at den ville udsætte møder med HP-aktionærer for at fokusere på at tackle coronavirus-pandemien.

Det var forventningen, at Xerox ville udfordre HPs bestyrelse på et årligt aktionærmøde i maj, men Xerox opgiver nu de planer såvel som buddet på HP's aktier, meddeler selskabet.

Beslutningen betyder, at Xerox ikke vil få en ny chance for at lægge et sådant pres på HP før det næste årlige aktionærmøde i foråret 2021.

Læs også: Efter kæmpe opkøbstilbud: Nu åbner HP døren på klem over for Xerox
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere