Artikel top billede

Xerox dropper planer om at købe HP

Xerox vil ikke længere købe HP Inc for 35 milliarder dollar. Det sker som direkte følge af corona-udbruddet, som selskabet vil fokusere sin indsats mod.

Den amerikanske printergigant Xerox Holdings Corp dropper sit forsøg på at opkøbe HP Inc for 35 milliarder dollar (240 milliarder kroner).

Xerox har i den seneste tid givet adskillige købsbud i forsøget på at overtale aktionærerne og overtage HP, dog uden held.

Som følge af corona-udbruddet har Xerox nu lagt planerne i graven for nu.

Det skriver Reuters.

"Selvom det er skuffende at tage dette skridt, prioriterer vi sundhed, sikkerhed og velvære for vores ansatte, kunder, partnere og andre interessenter, og vores bredere respons på pandemien ud over alle andre overvejelser," lyder det fra en talsperson fra Xerox.

Xerox 'beslutning kom efter, at producenten tidligere på måneden meddelte, at den ville udsætte møder med HP-aktionærer for at fokusere på at tackle coronavirus-pandemien.

Det var forventningen, at Xerox ville udfordre HPs bestyrelse på et årligt aktionærmøde i maj, men Xerox opgiver nu de planer såvel som buddet på HP's aktier, meddeler selskabet.

Beslutningen betyder, at Xerox ikke vil få en ny chance for at lægge et sådant pres på HP før det næste årlige aktionærmøde i foråret 2021.

Læs også: Efter kæmpe opkøbstilbud: Nu åbner HP døren på klem over for Xerox
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere