Artikel top billede

Zoom banker Microsoft Teams af banen i USA: Brugerne vælter ind

Corona-krisen har givet video-løsningen Zoom solid vind i sejlene. Løsningen havde i marts tre gange så mange brugere som Microsoft Teams, viser nye tal.

Video-løsningen Zoom har i den grad fået et gennembrud på grund af corona-krisen, hvor millioner af mennesker har er blevet sendt hjem og har tyet til video-samtaler i stor stil.

Det har en række løsninger nydt godt af - ikke mindst Microsoft Teams, der har oplevet massiv tilgang.

Det kan du læse mere om her: Brug af Microsofts cloud-services steget med 775 procent: Skruer nu ned for Teams-kvalitet og for features i Xbox

Teams slår imidlertid ikke Zoom Video Communiations, viser nye tal fra Apptopia, som Reuters skriver om.

I marts anvendte gennemsnitligt tre gange så mange brugere nemlig Zoom end Teams - i hvert fald på det store amerikanske marked, hvor Zoom mandag blev anvendt af 4,84 millioner brugere.

Stigningen skyldes, at “millioner af børn skiftede til virtuelle lære-programmer og selskaber bad ansatte om at arbejde hjemmefra,” skriver Reuters.

Mandag blev Teams anvendt af 1,56 millioner brugere i USA, mens Slack blev anvendt af mindre end en halv million brugere.

Ifølge Reuters er Zoom især populær blandt studerende og skoleelever.

Læs også:

Bliv mere effektiv: Redaktionens fem tips til Microsoft Teams

Zoom lænser data til Facebook: Sådan danner Facebook brugerprofiler ud fra videokonference-værktøjet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere