Artikel top billede

Zoom banker Microsoft Teams af banen i USA: Brugerne vælter ind

Corona-krisen har givet video-løsningen Zoom solid vind i sejlene. Løsningen havde i marts tre gange så mange brugere som Microsoft Teams, viser nye tal.

Video-løsningen Zoom har i den grad fået et gennembrud på grund af corona-krisen, hvor millioner af mennesker har er blevet sendt hjem og har tyet til video-samtaler i stor stil.

Det har en række løsninger nydt godt af - ikke mindst Microsoft Teams, der har oplevet massiv tilgang.

Det kan du læse mere om her: Brug af Microsofts cloud-services steget med 775 procent: Skruer nu ned for Teams-kvalitet og for features i Xbox

Teams slår imidlertid ikke Zoom Video Communiations, viser nye tal fra Apptopia, som Reuters skriver om.

I marts anvendte gennemsnitligt tre gange så mange brugere nemlig Zoom end Teams - i hvert fald på det store amerikanske marked, hvor Zoom mandag blev anvendt af 4,84 millioner brugere.

Stigningen skyldes, at “millioner af børn skiftede til virtuelle lære-programmer og selskaber bad ansatte om at arbejde hjemmefra,” skriver Reuters.

Mandag blev Teams anvendt af 1,56 millioner brugere i USA, mens Slack blev anvendt af mindre end en halv million brugere.

Ifølge Reuters er Zoom især populær blandt studerende og skoleelever.

Læs også:

Bliv mere effektiv: Redaktionens fem tips til Microsoft Teams

Zoom lænser data til Facebook: Sådan danner Facebook brugerprofiler ud fra videokonference-værktøjet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere