(Foto: Dan Jensen)

Microsoft dropper fysiske udgaver af de klassiske kæmpe-konferencer som Inspire, Build og Ignite

Microsoft er tæt på at at droppe de fysiske udgaver af alle sine kæmpe-konferencer helt frem til sommeren 2021. Istedet står store konferencer med mange danske deltagere som Build, Ignite og Inspire til at blive afviklet virtuelt.

Det kan snart være slut med at rejse til USA for at deltage på en af Microsofts årlige kæmpe-konferencer, som selskabet i årevis har benyttet til at samle hundredetusindevis af ansatte, partnere og kunder.

Microsoft arbejder for tiden nemlig på en plan om at flytte de fleste af de store events over på digitale platforme i resten af 2020 og i hele 2021.

Microsoft meddelte fornylig, at selskabet annullerede den fysiske afvikling af selskabets store udviklerkonference Build på grund af corona-virussen.

Istedet bliver Build - der finder sted i slutningen af maj - afviklet virtuelt.

Det kan du læse mere om her: Microsofts store udvikler-konference Build vil blive afviklet virtuelt.

Nu aflyser Microsoft også de fysiske versioner af resten af årets store konferencer, som istedet skal afvikles som virtuelle events.

De tæller MVP Summit 2020 samt partnerkonferencen Inspire 2020, der skulle have fundet sted i juli i Las Vegas og Ignite til september.

Inspire har i de senere år tiltrukket op mod 40.000 deltagere, mens Ignite tiltrækker omkring 25.000 deltagere.

Den normalt vel-informerede Microsoft-blogger Mary Jo Foley skriver i denne artikel, at Microsoft planlægger at ‘gå betydeligt længere’ end blot at flytte 2020-versionerne af Ignite, Inspire og Build over på virtuelle platforme.

Ifølge hende planlægger Microsoft nemlig at annullere også de fysiske versioner af både Build 2020, MVP Summit 2020, Ignite 2020, Ignite The Tour, MVP Summit 2021 og Build 2021, som istedet skal afvikles som digitale events.

Microsoft bekræfter, at samtlige events i resten af 2020 bliver virtuelle.

Selskabet meddeler, at det i resten af regnskabsåret 2021 - der går frem til sommeren 2021 - vil afvikle alle arrangementer virtuelt.

“Vi vil fortsætte med at evaluere event-landskabet,” lyder det fra Microsoft.

Ifølge Mary Jo Foley har Microsoft endnu ikke truffet nogen endelig afgørelse om at annullere samtlige fysiske events.

“Mine kilder meddeler, at Microsoft ikke har endeligt besluttet at gøre alle events i FY’21 digitgale. Selskabet overvejer fortsat fysisk deltagelse på visse tredjeparts-events,” skriver hun.Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.