Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft dropper fysiske udgaver af de klassiske kæmpe-konferencer som Inspire, Build og Ignite

Microsoft er tæt på at at droppe de fysiske udgaver af alle sine kæmpe-konferencer helt frem til sommeren 2021. Istedet står store konferencer med mange danske deltagere som Build, Ignite og Inspire til at blive afviklet virtuelt.

Det kan snart være slut med at rejse til USA for at deltage på en af Microsofts årlige kæmpe-konferencer, som selskabet i årevis har benyttet til at samle hundredetusindevis af ansatte, partnere og kunder.

Microsoft arbejder for tiden nemlig på en plan om at flytte de fleste af de store events over på digitale platforme i resten af 2020 og i hele 2021.

Microsoft meddelte fornylig, at selskabet annullerede den fysiske afvikling af selskabets store udviklerkonference Build på grund af corona-virussen.

Istedet bliver Build - der finder sted i slutningen af maj - afviklet virtuelt.

Det kan du læse mere om her: Microsofts store udvikler-konference Build vil blive afviklet virtuelt.

Nu aflyser Microsoft også de fysiske versioner af resten af årets store konferencer, som istedet skal afvikles som virtuelle events.

De tæller MVP Summit 2020 samt partnerkonferencen Inspire 2020, der skulle have fundet sted i juli i Las Vegas og Ignite til september.

Inspire har i de senere år tiltrukket op mod 40.000 deltagere, mens Ignite tiltrækker omkring 25.000 deltagere.

Den normalt vel-informerede Microsoft-blogger Mary Jo Foley skriver i denne artikel, at Microsoft planlægger at ‘gå betydeligt længere’ end blot at flytte 2020-versionerne af Ignite, Inspire og Build over på virtuelle platforme.

Ifølge hende planlægger Microsoft nemlig at annullere også de fysiske versioner af både Build 2020, MVP Summit 2020, Ignite 2020, Ignite The Tour, MVP Summit 2021 og Build 2021, som istedet skal afvikles som digitale events.

Microsoft bekræfter, at samtlige events i resten af 2020 bliver virtuelle.

Selskabet meddeler, at det i resten af regnskabsåret 2021 - der går frem til sommeren 2021 - vil afvikle alle arrangementer virtuelt.

“Vi vil fortsætte med at evaluere event-landskabet,” lyder det fra Microsoft.

Ifølge Mary Jo Foley har Microsoft endnu ikke truffet nogen endelig afgørelse om at annullere samtlige fysiske events.

“Mine kilder meddeler, at Microsoft ikke har endeligt besluttet at gøre alle events i FY’21 digitgale. Selskabet overvejer fortsat fysisk deltagelse på visse tredjeparts-events,” skriver hun.