Artikel top billede

Facebook Messenger får nu sin helt egen app til Windows og Mac

Du behøver ikke længere at skulle forbi internet-browseren, når du skal svare på en Facebook-besked.

Facebooks beskedtjeneste, Messenger, udkommer omsider som en selvstændig app til både Windows og Mac maskiner.

Dermed gør selskabet det enklere for brugerne at benytte platformen, som hidtil har krævet, at laptop og desktop-brugere skal igennem en internet-browser, for at sende beskeder, fotos eller videochatte med hinanden.

Facebooks desktop-version af Facebook Messenger har været under udvikling længe, skriver The Verge, som henviser til udvikling helt tilbage i 2016.

Selve app’en kan hentes hos de respektive styresystemers app-butikker. Microsoft Store har Windows-versionen her, mens Apples App Store til Mac har sin version her.

Messenger programmet deler funktioner og look med sin pendant til iOS og Android-systemer, og giver adgang til samtlige Messenger-funktioner derfra, herunder en ’dark mode’ til den sociale beskedtjeneste.

Med sin nye standalone app til desktop- og bærbare maskiner byder den sociale mediegigant ind med endnu et værktøj der ka benyttes til videomøder i en tid, hvor millionvis af mennesker forskanser sig derhjemme for at undgå corona-smitte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere