Artikel top billede

Facebook Messenger får nu sin helt egen app til Windows og Mac

Du behøver ikke længere at skulle forbi internet-browseren, når du skal svare på en Facebook-besked.

Facebooks beskedtjeneste, Messenger, udkommer omsider som en selvstændig app til både Windows og Mac maskiner.

Dermed gør selskabet det enklere for brugerne at benytte platformen, som hidtil har krævet, at laptop og desktop-brugere skal igennem en internet-browser, for at sende beskeder, fotos eller videochatte med hinanden.

Facebooks desktop-version af Facebook Messenger har været under udvikling længe, skriver The Verge, som henviser til udvikling helt tilbage i 2016.

Selve app’en kan hentes hos de respektive styresystemers app-butikker. Microsoft Store har Windows-versionen her, mens Apples App Store til Mac har sin version her.

Messenger programmet deler funktioner og look med sin pendant til iOS og Android-systemer, og giver adgang til samtlige Messenger-funktioner derfra, herunder en ’dark mode’ til den sociale beskedtjeneste.

Med sin nye standalone app til desktop- og bærbare maskiner byder den sociale mediegigant ind med endnu et værktøj der ka benyttes til videomøder i en tid, hvor millionvis af mennesker forskanser sig derhjemme for at undgå corona-smitte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere