Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Facebook Messenger får nu sin helt egen app til Windows og Mac

Du behøver ikke længere at skulle forbi internet-browseren, når du skal svare på en Facebook-besked.

Facebooks beskedtjeneste, Messenger, udkommer omsider som en selvstændig app til både Windows og Mac maskiner.

Dermed gør selskabet det enklere for brugerne at benytte platformen, som hidtil har krævet, at laptop og desktop-brugere skal igennem en internet-browser, for at sende beskeder, fotos eller videochatte med hinanden.

Facebooks desktop-version af Facebook Messenger har været under udvikling længe, skriver The Verge, som henviser til udvikling helt tilbage i 2016.

Selve app’en kan hentes hos de respektive styresystemers app-butikker. Microsoft Store har Windows-versionen her, mens Apples App Store til Mac har sin version her.

Messenger programmet deler funktioner og look med sin pendant til iOS og Android-systemer, og giver adgang til samtlige Messenger-funktioner derfra, herunder en ’dark mode’ til den sociale beskedtjeneste.

Med sin nye standalone app til desktop- og bærbare maskiner byder den sociale mediegigant ind med endnu et værktøj der ka benyttes til videomøder i en tid, hvor millionvis af mennesker forskanser sig derhjemme for at undgå corona-smitte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere