Artikel top billede

BEC vil fordoble udtrædelsesomkostninger: Kunder skal betale regninger i fem år efter de har forladt selskabet

Bank-leverandøren BEC vil hæve den pris, som kunder skal betale for at forlade selskabet.

Bank-leverandøren BEC, der holder til i Roskilde, vil hæve den pris - de såkaldte udtrædelsesomkostninger - som datacentralens medejende kunder skal betale, hvis de vil udtræde af samarbejdet, skriver FinansWatch.

BEC konkurrerer på det danske marked med SDC og Bankdata om at levere it-ydelser til de danske banker og sparekasser bortset fra Nordea og Danske Bank, der har deres egne bankcentraler.

Ifølge mediet vil BEC på sin kommende generalforsamling foreslår, at udtrædelsesomkostningerne hæves til fem års såkaldt dummebøde for at komme på omgangshøjde med SDC og Bankdata, der har indført lignende modeller.

Hidtil har BEC haft udtrædelsesomkostninger på to et halvt år, som et pengeinstitut altså skal betale, hvis det træder ud af samarbejdet.

“Det, vi gør nu, er for at sikre os, at vi ikke sætter os i en dårligere situationen end vores konkurrenter, så vi løfter vores vilkår til de andres niveau,” siger formand Gert Jonassen.

Læs også:

Jutlander Bank vil have fusioneret Danmarks bankcentraler: Vil kunne spare gigantiske beløb

Finanstilsynet forventer fusion af BEC, SDC og Bankdata: Sammenlægning vil give ‘skalafordel’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere