Artikel top billede

BEC vil fordoble udtrædelsesomkostninger: Kunder skal betale regninger i fem år efter de har forladt selskabet

Bank-leverandøren BEC vil hæve den pris, som kunder skal betale for at forlade selskabet.

Bank-leverandøren BEC, der holder til i Roskilde, vil hæve den pris - de såkaldte udtrædelsesomkostninger - som datacentralens medejende kunder skal betale, hvis de vil udtræde af samarbejdet, skriver FinansWatch.

BEC konkurrerer på det danske marked med SDC og Bankdata om at levere it-ydelser til de danske banker og sparekasser bortset fra Nordea og Danske Bank, der har deres egne bankcentraler.

Ifølge mediet vil BEC på sin kommende generalforsamling foreslår, at udtrædelsesomkostningerne hæves til fem års såkaldt dummebøde for at komme på omgangshøjde med SDC og Bankdata, der har indført lignende modeller.

Hidtil har BEC haft udtrædelsesomkostninger på to et halvt år, som et pengeinstitut altså skal betale, hvis det træder ud af samarbejdet.

“Det, vi gør nu, er for at sikre os, at vi ikke sætter os i en dårligere situationen end vores konkurrenter, så vi løfter vores vilkår til de andres niveau,” siger formand Gert Jonassen.

Læs også:

Jutlander Bank vil have fusioneret Danmarks bankcentraler: Vil kunne spare gigantiske beløb

Finanstilsynet forventer fusion af BEC, SDC og Bankdata: Sammenlægning vil give ‘skalafordel’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere