Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Jeff Bezos er blevet 160 milliarder kroner rigere: Nærmer sig en formue på en billion kroner

Amason-stifter og topchef Jeff Bezos er blevet mange milliarder kroner rigere, efter Amazons aktiekurs er skudt i vejret som følge af en øget efterspørgsel på online shopping.

Pengetanken hos Amazons stifter og topchef Jeff Bezos bugner i disse corona-tider.

Amazons aktiekurs er røget i vejret oven på en øget efterspørgsel for virtuel shopping, eftersom millioner af mennesker holder sig indendørs.

Alene tirsdag steg aktien med fem procent, og lige nu lyder den på 2.283 dollar.

Jeff Bezsos formue har samtidig taget et hop på over 160 milliarder kroner til 939 milliarder kroner og nu svimlende nær en billion kroner - altså 1.000 milliarder kroner.

Det skriver BBC.

Der er gang i Amazon-forretningen for tiden, og selskabet har blandt andet ansat tusindvis af medarbejdere for at følge med efterspørgslen.

Jeff Bezos, der ejer omkring 11 procent af Amazon, solgte, lige før at aktiemarkedet toppede i midten af februar, Amazon-aktier for 3,4 milliarder dollar – svarende til 23,5 milliarder kroner.

Læs mere her: Jeff Bezos solgte aktier for stort milliardbeløb før corona-krak
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere